2016. december 27.gyerekekkel járt itt 55 Népes családdal érkeztünk a borongós, júliusi napon a gyönyörű, nádfedeles fogadóba. Családias fogadtatás és a szobák elfoglalása után körülnéztünk a tágas,szépen karbantartott udvaron. Pazar virágoskertben kanyarog a sétáló út. Egy kis tó szökőkuttal,egy kis patakon átívelő fahíd,egy bekerített udvar nyulakkal,baromfival.
Fából készült fedett kiülők/használaton kívűl/. Többféléből választhattunk vacsorát. A svédasztalos reggeli választéka megfelelö és bőséges. Pénteken az udvari sőrsátorban élőzenés vacsora,majd tánc. Szóval mindenki/idős-fiatal/jól érezte magát az esős idő ellenére. Aki csendre,nyugalomra,
családias hangulatra,vendérszerető fogadtatásra vágyik, bátran ajánlom
ezt a betyárosan remek fogadót!
2016. december 27.gyerekekkel járt itt 55 Kellemes őszi vasárnap érkeztünk párommal és 4 éves unokánkkal. Szívélyes fogadtatás üdvőzlő itallal. Májusban már eltöltöttünk itt 4 csodás napot a párommal,ezért választottuk ismét a Vitált. Tágas szoba,nagyméretű erkély és tisztaság fogadott bennünket ismét. A svédasztalos étkezések bőségesek,választékosak és remek ízlésre vallanak.
A wellness részleg tágas, A két medence térfogata a vendég létszámhoz képest kiváló. Sosem volt zsúfoltság. A szálloda könnyen megközelíthetö,a parkolás ingyenes. A fürdő 5-10 perces kellemes sétával elérhető. Szóval minden szuper. Egyetlen homokszem a gépezetben,hogy a wellness részleg csak reggel 9 órától este hatig tart nyitva. Javasolnám egy kicsit meghosszabbítani az időpontot. Ettől függetlenül mindenkinek ajánlom a szállodát.
2016. február 4.a párjával járt itt 45A tulajdonosok szívélyesek,kedvesek,vendégszeretők. A fürdő és a városközpont pár perces séta. A reggeli változatos és elegendő. A szobát egy picit szűknek találtam,de aludni éppen megfelelő. A fürdő csodás, a bortúra a dottoval remek volt. A kilátó borozóban fenomenális kemencés pecsenyéket lehet enni és jó borokat lehet rá inni.
2016. február 4.gyerekekkel járt itt 45 Vasárnap délben érkeztünk. Ingyenes parkolás az udvarban. Szemben a fürdő bejárata pár lépésre. Kívül kissé elhanyagolt az épület,belül azonban rendben van minden. Kellemes fogadtatás a recepción,bő tájékoztatás az étkezésekről és a különböző lehetőségekről. Kényelmes ágyak,tisztaság.
A svédasztalos reggeli bőséges,választékos, a vacsora választék is megfelelő volt. Szóval jó választásnak bizonyúlt a hotel.
2015. május 28.a párjával járt itt 45Érkezés elötti napon foglaltuk le a szállást a neten. Kommunikáció jeles. Szivélyes fogadtatás, remek, erkélyes szoba. Reggelis ellátásunk volt, a svédasztalos étkezés bőséges és választékos. Zárt, ingyenes parkolás. A fürdő pár perces séta. Személyzet kedves, udvarias. Tisztaság rendben. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2014. április 22.a párjával járt itt 35A panzió remek helyen-az élővíz csatorna mentén-a fürdőhöz közel helyezkedik el. A vár és a belváros könnyű,rövid sétával elérhető. A svédasztalos reggeli elfogadható. A személyzet kedves, segítőkész. Idősebbeknek a galériás szobát nem ajánlanám mert nehézkes a meredek lépcsőn a hálórész megközelítése.
2013. május 27.gyerekekkel járt itt 55Ahogy ígértem,a pünkösdi hosszú hétvégére ismét a Bungallóban szálltunk meg,most családostól/heten/. Véleményem nem változott,sőt! Mintha egy kicsit csinosítgattak,felújítottak volna a hotelben. A családias,baráti hangulat,a jó ételek,a fürdő közelsége,a könnyű megközelíthetőség,a kényelmes szobák,a megfizethető árak végett,ha jövünk,legközelebb is itt szállunk meg. A haveroknak is szóltam.
Ja:és jó volt a sőrfesztivál!
2013. április 27.a párjával járt itt 55 A fürdőtől kicsit messze van gyalog/kb. 1 km. /,de megéri. Egy valóságos lakosztályt kaptunk,/közép/- korhűen berendezve,baldachinos ággyal,római oszlopokkal,középkori falfestményekkel. Reggelente kosárban találtuk a reggelit az ajtó előtt. Aztán azok a középkort idéző vacsorák! A korhoz illő névvel ellátott tálak finomak,ízletesek és hatalmas adagok.
A tulajdonos közvetlen,barátságos. A személyzet érti a dolgát. Ki kell próbálni,érdemes!
2013. április 23.a párjával járt itt 45Csendes,nyugodt helyen fekszik. Tágas,kényelmes apartmanok,jól felszerelt konyhával. A városközpont 5 perc,a fürdő 15 perc kényelmes sétával elérhető. Ingyenes parkolási lehetőség,nagy udvar játszótérrel. Gyermekbarát hotel. Este érdemes megnézni a főtéri szökőkút fényjátékát zenei aláfestéssel. A szállodát bátran ajánlom minden korosztálynak.
2013. április 23.a párjával járt itt 55 A sétáló utca végén,csendes,jól megközelíthető helyen van a hotel. Ingyenes parkolás az udvarban. A szoba tágas, kényelmes volt,tisztaság rendben. A tulajdonosok és a személyzet hozzáállása korrekt,segítőkész. A büféreggeli választéka bőséges,a félpanziós vacsora is megfelelő volt.
Mi hotelszobában voltunk,de megnéztünk egy bungallót/16 személyes/és az is tetszett. Baráti társaságoknak
nagycsaládoknak szerintem nagyon jó. A pünkösdi hosszú hétvégére ismét itt szállunk meg. Minden korosztálynak ajánlom.