2015. szeptember 30., csoporttal járt itt 25 Esküvőn jártunk az étteremben és sajnos csalódnunk kellett elsősorban a kiszolgálásban és a tisztaságban. A hely vezetőjét/rendezvény szervezőjét egész este nem láttuk. Az esküvői vacsora felszolgálása után, már csak hébe hóba találkoztunk felszolgálóval, és éjfél körül, szinte egyetlen alkalmazottat sem találtunk.
Az asztalok tele voltak üres üvegekkel és az üvegek kupakjaival. A mosdóban már a megérkezéskor sem volt szappan, 10 óra után meg vállalhatatlan volt a mosdó. 80-90 fős lakodalom esetén figyelni kellett volna, hogy valaki rendbe tartsa az illemhelyiséget. A képen egy tiszta modern étterem látszik, előtér rettenetesen koszos volt, mint ahol hónapok óta nem takarítottak.
2015. augusztus 28.gyerekekkel járt itt 55 2014 nyarán voltunk a fogadóan és nagyon meg voltunk elégedve. Nagyon kedves udvarias, kiszolgálásban volt részünk. Másodszor jártunk az étteremben, de mintha törzsvendégek lennénk, annyira kedvesen fogadtak minket. Két apró negatívum volt, ez egyik a megközelíthetőség, a másik, hogy elég sokat kellett várni az ételekre.
De megérte a várakozás, mert minden nagyon finom volt. Elégedetten távoztunk.