2016. augusztus 21.a párjával járt itt 55 A nyaralásunk alkalmával volt szerencsénk betérni egy rövid időre erre a helyre. A kávéház csodálatos helyen helyezkedik el, az országalmával szemben, a sétáló utcában található. A belsőtér modern, a felszolgálók kedvesek. Kávét, és bécsi krémest fogyasztottunk el a párommal.
Mindkettő nagyon finom volt, elégedetten folytattuk utunkat a sétáló utcában tovább.
2016. augusztus 21.a párjával járt itt 55A nyaralásunk alatt volt szerencsénk betérni, ebbe a hangulatos múltidéző kis patikába. A személyzet nagyon segítőkész volt, elmondták a patika történetét, és meg mutatták hogy a különböző tárgyakat mire használták. A régi faragott patika berendezés, és patika felszerelések is nagyon tetszettek.
2016. augusztus 19.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Néhány napot töltöttünk el ebben a központól alig néhány percre elhelyezkedő szállodában. A szoba tiszta, és megfelelő volt kettőnk részére. A reggeli sajnos elég karcsúra sikeredett, nem vagyunk nagy evők de éhesek maradtunk, ezen javítani kellene. A központól néhány percre helyezkedik el, ez nagy pozitívum. Összességében elégedettek voltunk, a reggelit leszámítva.
2016. augusztus 19.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Először voltunk ebben a csendes, tiszta, otthonos hotelban. A reggeli, és vacsora is bőséges volt, és finomak voltak. A személyzet udvarias, kedves, és segítőkészek. A hotelból kis gyaloglással, elérhető nagyon sok látnivaló. Mindennel meg voltunk elégedve, csak ajánlani tudjuk másoknak is ezt a hotelt.
Immár második éve jövünk vissza, ebbe a csodálatos környezetben elhelyezkedő hangulatos, csendes, tiszta, otthonos hotelba. A reggeli bőséges, és változatos. A személyzet udvarias, és segítőkész. A Malom-tó, és környezete csodálatosan szép. Még visszatérünk jövőre is erre a csodálatos helyre.