2021. október 29.barátokkal járt itt 55 Ha a tisztaság egyenlő azzal hogy poloskák vannak a széken meg a pohár szélén akkor emelem kalapom. . . Az helyben készített italok borzalmas ízűek. A leves savanykás volt, ugyan a palacsinta meg finom volt, de a felszolgálásra várni kellett nem keveset, mindezt annak tekintetében hogy alig néhányan voltak a helyiségben.
Ami pedig a fizetést illeti. . Volt kedvezményem de annak a negyedét lehúzták azzal a kifogással hogy nem tudnak visszaadni 340 Ft-ot! És ezzel a lendülettel ott hagyott minket a pincér mintha ez teljesen természetes lenne! Az én véleményem pedig az hogy ez egy lehúzás volt. Nehogy már spóroljak, meg mi az hogy nem adok borravalót. Mondanám hogy legközelebb kártyával fizetek és nincs ilyen hogy nem tud visszaadni, de részemről csalódás volt, pedig visszatérő vendég voltam, így inkább kihagyom és másnak sem ajánlom!
2019. május 25.családjával járt itt 55 Sok étteremben megfordultunknmár, de a Magellánba visszatérő vendégek vagyunk mert ott kaphatóak a legfinomabb ételek, a legeslegjobb házi limonádé és ár értékben kiváló. A családommal vacsoráztunk legutóbb, 5-en voltunk, rendeltünk levest, főételt, köretet, savanyúságot, több innivalót és nem sokkal hagytunk ott többet mint tízezer ft.
A kiszolgálás gyors, pontos és a legfontosabb udvarias! A pincérek kedvesek, figyelmesek és van humoruk. Maga az étterem kicsit olyan mintha egy hajó belsejében lennénk ezért nagyon hangulatos. Biztosan visszatérünk legközelebb ha arra járunk.
2018. augusztus 24.a párjával járt itt 55Párommal töltöttem 3 nap, 2 éjszakát ezen a szálláson. Akik tényleg pihenni vágynának azoknak ajánlom. Nagyon csendes, szép környezet és van két cica is, illetve 3 de csak kettővel találkoztunk. Nagyon szelídek és aranyosak. :) A szállásadó kedves és segítőkész. Sajnos az elhelyezkedés a központtól 10 km-re van, így helyi járatozni kell mindenhová aki nem kocsival érkezik. Ez az egy baj volt csak.
2018. március 4.a párjával járt itt 45 Február végén 3 nap/2 éjszakát töltöttünk párommal Gyulán. A recepcióra érkezve, kiderült hogy nincs is foglalásunk, mert nekünk előtte emailt kellett volna írnunk. A foglalás emailen azért nem történt meg, mert párom többszöri sikertelen hívás után egyszer végre elérte a recepciót telefonon, ahol megegyeztek a foglalásról és nem közöltek vele további teendőket és biztosították hogy a foglalás így is megtörtént.
Miután feltudtam nekik mutatni az emailt hogy igen is foglaltunk és ki van fizetve, hirtelen még is volt foglalásunk, de minket hibáztattak hogy nem írtunk emailt. De itt még nem értek véget a meglepetések. Felszámoltak +8000 ft-ot felár miatt, holott a hirdetésben nem ez szerepelt. Megkérdeztük hogy miért számolták fel a felárat, mire azt felelték hogy nem azt számolták fel hanem a superior szoba plusz költségét. A hirdetésben nem superior szoba volt feltüntetve hanem standart. Welcome forró ital érkezéskor járt, de nekünk úgy kellett később kérnünk mert nem gondolták volna hogy kérünk. És mikor kérdésünk lett volna még, ott lettünk hagyva és a hölgy elvonult enni többszöri alkalommal. A szállást tesco utazás által foglaltuk, de ez volt az első és az utolsó alkalom.