2017. július 14.családjával járt itt 55Imádom a fagyijukat, nem az a most általános csupa krém íztelen vacak. Igazi csoki darabos, nagyon finom. A sütijük is mindig kiváló, igazából visszatérő vendégek vagyunk náluk. Legutóbb mascarpones-túrós fagyit ettem azt hiszem, megint csak telibe találtak ezzel az ízzel. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a legjobb a városban.
2017. január 6.barátokkal járt itt 55 Barátnőmmel ettünk itt, nem volt foglalásunk de tudtak helyet adni. A kaja isteni de a felszolgálók hangosan kiabáltak egymással. Az adagok nagyok és az áruk is rendben van. Kicsit zavaró hogy két asztal is közvetlen a kirakat/üvegfal mellett van, ott elég kellemetlen úgy enni. A hely hangulatos bár kicsit szűkösnek érzem.
Kicsik az asztalok, mi ketten voltunk egy két fős asztalnál de egy nő szemben velünk egyedül egy 4 fősnél. (Nem várt senkit, megmondta a pincéreknek is. . . )
2016. január 12.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Amint bementünk az étterembe, engem teljesen elvarázsolt. Annyira kis otthonos, édes az egész hely. Nem fényűző, nem ötcsillagos- úgyhogy aki erre vágyik az ne ide jöjjön. Romantikus ebédet töltöttünk itt párommal, az étel nagyon finom volt. Meg sem bírtuk enni, akkora volt az adag. Itt egyáltalán nem azt az ehetetlen sparos sonkás pizzát kapod, az biztos.
A kiszolgálás kicsit lassú volt (az italok csak), a pizza gyorsan elkészült. Én biztos hogy vissza fogok ide jönni, ha lesz alkalmam :)
2016. január 5.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Röviden: minden elképesztően finom, kényelmes, barátságos és nagyon kellemes. A szobánk meseszép volt, modern, minden igényt maximálisan kielégített. De tényleg- semmibe se tudok belekötni (nem is akarok). Minden tiszta és igazi luxus, egyszerűen jó érzés volt ott lenni. Februárban voltunk, így alig voltak (főleg külföldiek azok is).
Az étel nagyon finom, hatalmas adag. A belváros nagyjából fél percre, akárhova el lehetett jutni gyalog is, hóba-fagyba. A kis utcákon menni pedig külön élmény. Egyetlen dolog, ami nekem tüske maradt, az pedig a személyzet, azon belül is egy pincér. Egyrészt bunkó volt velünk, másrészt az utolsó napon fizettük ugye a számlát induláskor és erősen túlszámlázta a két limonádénkat. . . Ez rögtön rendezve is lett, szó nélkül. A recepción elnézést kértek tőlünk, és elárulták, hogy a fiatalember kb. egy hete dolgozik ott. (Mostanra valószínűleg már nem. . )
Összességében mi nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom.
2016. január 5.a párjával járt itt 45 Tavaly nyáron nyaraltunk párommal itt. Hát, hol is kezdjem. A szálloda szép, a szobák is, bár mint a labirintus, olyan az egész. A wellness részleg már annyira nem tetszett. Jó, egyedül a medencével volt bajom, újra kellene festeni (a jacuzzival egyetemben - a penész nem túl hívogató). A szauna rendben volt, bár tele volt idősekkel.
A kaja teljesen rendben volt, én minden nap tudtam enni újat és finomat. A parkolás kész röhej, a szomszéd utcában volt hely, egy másik szállodának a parkolójában. . . De az egész személyzet nagyon segítőkész, kedves. Kicsit kikupálják a wellnesst, és szerintem újra nagyon felkapott hely lesz. Még ingyen szobatársakat is kaptunk, ilyen 3-4 centis pókok személyében. Én sikítoztam kicsit, de párom elintézte. :) (Ez persze nem a szálloda hibája. . :D)
Párom vitt el meglepetésként egy nagy séta után az Angol Parkban, és húú! Mennyeien néznek ki a sütik, és hihetetlen finomak! A fagyi szintén! A pincérek nagyon kedvesek, bár látszott rajtuk, hogy a több napos kánikula nekik is elég sok volt. Biztos, hogy jövök még vissza :)
Ár-érték arányban nem verhetetlen szerintem, de legalább az ember minőséget kap a pénzéért!
2016. január 5.családjával járt itt 45 Még tavaly nyáron ünnepeltünk anyukám diplomaosztóját itt, egybekötve tesóm szülinapjával. A hangulat jó volt - de erről inkább mi magunk gondoskodtunk, mintsem a hely. Bár szép és igényes a vendégtér, a mosdó már kevésbé. . Az étel hát. . . miután vártunk majdnem egy órát, nyilván már hideg volt egy része.
Ráadásul olyan íze volt némelyik húsnak, mintha nem frissen lett volna készítve. Rizst meg én jobban főzök otthon a mikróba. A többi köret finom volt. Desszert nem fért belénk, mert az biztos, hogy kiadós adagot adnak. Plusz pont, hogy kint 40 fok volt, de bent ment a légkondi, szóval kellemes volt a levegő. A kiszolgálás olyan közepes, semmi gond, de semmi extra. Fáradt, fiatal pincér nyári gyakorlaton. Összességében van jobb hely is a környéken.
2015. január 6.a párjával járt itt 45Kedves, fiatal személyzet. Nagyon finomak az ételeik, és iszonyatosan nagy adagot adnak! :) Én csak ajánlani tudom, akár haverokkal akár családdal is nagyon jó kis hely. Nevetséges árakon lehet nagyon finomat és nagyon sokat enni, és ez mondjuk egy nagyobb családnál egyáltalán nem hátrány :D Mellesleg az utóbbi időben fel is újították, nagyon kis hangulatos, modern hely lett belőle.
2014. december 15.a párjával járt itt 45 Párommal utaztunk ide, két éjszakát töltöttünk itt. A szoba szép volt, aranyos, kellemes hangulatú. A fürdőben a zuhany túlfolyója egyszer elromolhatott, vagy nem tudom, de egy fél fürdés után már állt a víz a padlón. Ez mondjuk másnap már nem történt így. Az ételek finomak voltak, választék is volt rendesen, bár a desszertek közt volt néhány elég furcsa kinézetű is.
(Nem romlottak, csak ilyen zselészerű valami, nem tudtunk rájönni hogy ez mi. . . ) A személyzet kedves volt és segítőkész. A tisztasággal semmi gond nem volt. Ami nekem zavaró volt, hogy mindenhol tele volt gyerekkel. Emiatt: kedves anyukák úgy érezték nekik jár a 2 gyerekkel 4 napozóágy, amin persze egy hároméves gyerek nagyjából 3 percet ül, majd megy vissza játszani, de anyukának kellett a hely a 4 csomagnak amiben istentudja mik voltak. . . na meg a medence teljes hosszában való játék, így persze mindenki más már bunkó volt ha zavarni merte őket. Na csak ezért volt rossz, egyébként szuper.