2016. május 11.a párjával járt itt 15 Nem ajánlom senkinek! Először egy nagyon koszos szobát kaptunk, a szoba ajtaja kb: 5 cm kisebb volt, mint maga a nyílás. Az erkélyajton nem volt zár, olyan kampós megoldás volt, nagyon biztonságos! ! ! A WC- ben nem volt papír és ami kiütötte nálam a biztosítékot az , hogy az ágy fejtámla része levolt köpve vagy más. . . . .
. ,de nem akartam itt maradni. Kértem egy másik szobát. Megkaptam,de csak 1 fokkal volt jobb. A szemèlyzettel nem volt gond, legalàbb ôk figyelmesek voltak ès az ètel is ehető volt.
2016. május 10.gyerekekkel járt itt 55Szemet gyönyörködtető helyen található a Borház. Ízlésesen kialakított parkba érkezünk, ahol gyermekek és felnőttek is jól érezhetik magukat. A szobák nagyon elegánsak és tiszták, a wellness is nagyon szép és jól kihasználható! A konyhájuk kiváló és bőséges! A személyzet nagyon figyelmes és kedves! Bátran ajánlom mindenkinek !