2014. július 18.a párjával járt itt 45 Júliusban voltunk ott egy hétvégét, és a szobától (dunai standard) eltekintve minden első osztályú volt. A szoba kicsit kicsi, és a berendezése nem a hotel minősgét adja vissza. Kárpótol ezért kicsit a kilátás a teraszról, a wellness részleg, és a finom ételek. Ha a szobákat kicsit felújítanák, akkor járna az 5 pont!
Ami még tetszik, hogy étkezéseknél kitesznek egy kis ládikót a borravalónak, így mindenki tudja honorálni a remek kiszolgálást, sajnos ezt sokan vagy nem veszik észre, vagy nincsenek megelégedve. . Ez zavart még, de ez abszulút nem a hotel hibája :-((
Legközelebb az erdei superior szobát fogjuk kipróbálni, nyaralótársak elmondása alapján az ég és föld a mostani szobához képest.
2014. június 18.a párjával járt itt 55Már többször voltunk itt, és nagyon kellemes hely. Az árak teljesen reálisak, mondhatnám olcsók, és az étel finom, és óriási adag. Nekünk még sosem volt gondunk a várakozási idővel, vagy a kiszolgálással, bár tény, hogy nem mindig profi felszolgálók vannak, de látszik rajtuk, hogy teljes erejükből próbálkoznak, így sokkal bocsánatosabb. A Fajitasukat nagyon tudom ajánlani.