2017. január 4.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Karácsonyi ajándéknak szántuk az unokáknak a téli szüneti 4 napos pihenést ebbe a remek szállodába. Izgultunk,hogy fog tetszeni a gyerekeknek a szoba (excluziv lakosztályban fértünk el),az ellátás,a szórakozási lehetőségek. Kitörő örömmel fogadták az ajándékot. Remek volt a reggeli,ebéd,s a vacsora.
Sokat úsztak, asztaliteniszeztek ,s a legkisebb unokám megtanult a nagypapától biliárdozni is. A szálloda alkalmazottjain látszott,hogy kedvelik a gyerekeket-mindenben készségesek voltak(még a sokat emlegetett ivóviz is asztalunkra került kancsóban). Remek volt-köszönjük az élményt!
2016. október 5.a párjával járt itt 45 Ez év tavaszán úgy gondoltuk mi hetvenes házaspár-innen az ország keleti csücskéből -felmegyünk a hegyekbe. Kinéztük az Erzsébet Park Hotelt. Nem is csalódtunk a látnivalókban,a környezetben. Belépve a szobába,rögtön a kilátást akartam megnézni-de feldeszkázott állványba,s zöld hálóba ütköztünk-illetve ütköztünk volna-de az ablak zárva.
Hol is fogunk szellőztetni? -aggódtunk. (erről nem írtak-ha tudjuk-messze elkerüljük a szállodát. )Kellemetlen volt reggel,amikor kinéztünk,s a munkásokkal néztünk farkasszemet! Szép tiszta szoba,s fürdőszoba állt rendelkezésünkre. No,de aki este olvasni akar,annál a lámpánál nem igen fog(úgy van felszerelve,hogy még az izzót se lehessen kicserélni-vittünk magunkkal-kár volt! Itt láttam-illetve néztük volna- a világ legkisebb laptévéjét! A konyha választéka enyhén szólva igen gyér,s egyhangú (kedd reggel ugyan azt eszed,amit hétfőn)-de a vacsora sem választékosabb. A wellness sem tetszett:kicsi,forró,(sószoba),s a szag. . . Kárpótolt bennünket a sok látnivaló,s a természet !