2022. augusztus 19.gyerekekkel járt itt 25 Tisztaság elrettentő, viszonylag új szálloda és már nem folyik le a víz a lefolyóban, törött zuhanytartó, újként bekészített törölköző büdös. Külföldi vendégek ( lengyelek, csehek) kultúrálatlan viselkedése. 4 éjszakát töltöttünk ott 2 reggelinél is legalább 15 perce kóricáltunk, mire le tudtunk ülni, vacsoránál ugyanez a helyzet.
Szobák nagyon áthallásosak, reggel 6 kor már ébresztőt fújt valamelyik szomszéd. Klímának mondott valami éjjel-nappal legnagyobb fokozaton hűtésre kapcsolva 27 fokot tudott produkálni, persze a teraszajtót nem bírod kinyitni a nem dohányzó szállodában a büdös bagósok miatt, miért nem lehet jól megbüntetni aki a teraszon dohányzik?
2013. augusztus 13.gyerekekkel járt itt 45 Nagyon szép környezetben lévő "szockós" szálloda. Ráférne egy erős felújítás, főleg a szobákra. Wellness részleg kicsi és nagyon hideg a víz. Animációs programokban nincs hiány, igazi gyerekbarát szálloda. Tisztasággal nincs gond, a régi lötyögős parketta miatt volt az az érzés, hogy kosz van.
Félpanzió bőséges és változatos, csúcs segítőkész személyzet. Nyáron nagyon hiányzik a klíma, de sajnos egyik szobában sincs. Tökéletes parkolási lehetőség, jó levegő, végre egy szálloda, ahol csak a kijelölt helyeken szabad dohányozni!
2013. június 1.gyerekekkel járt itt 55 Sokadszor töltöttünk felejthetetlen napokat a szállodában, most kipróbáltuk a karácsonyt is. Wellness részleg tökéletes, igazi gyermekbarát. Hangulat jó. Visszatérők révén mi mindig ugyanazt a szobát kérjük és ez tágasabb kicsit és több rajta az ablak. Étkezés választékos, bőséges.
Gyerekjátszóba el kelne néhány új játék, mert a régiek elég lestrapáltak. Tökéletes pihenésre alkalmas hotel.
2013. június 1.gyerekekkel járt itt 25 Családommal töltöttünk egy hosszú-hétvégét a Larobában. Mozgássérült szobát kaptuk, mely talán egy kicsit tágasabb volt a többinél, de az a bűz ami minden reggel 4 óra körül ébresztett ( a lefolyóból érkezett)elviselhetetlen volt.
Személyzet nem hitt nekünk, hogy kiábrándító a helyzet, mivel csak 8 óra után voltak hajlandóak feljönni, amikorra elült a bűz és nem lehetett érezni semmit ( a jelenség azért még valós volt csak nem abban az időpontban)A szobában mindenütt fekete hosszú hajszálak tömkelege még "takarítás" után is. Étkezés: nevetséges választék, pökhendi pincérek. Wellness részleg nevetségesen kicsi. Többet nem megyek oda! ! !
2013. június 1.gyerekekkel járt itt 45 Másodszor voltunk a szállodában és szívesen visszatérünk még, mivel kedves személyzet és tisztaság vett körül bennünket az ott tartózkodásunk alatt. Sajnos a legzajosabb szobát sikerült megkapnunk ( lift mellett és amíg járnak a liftek nem nagyon lehet pihenni, pedig nem volt telt ház nyugodtan üresen is hagyhatták volna.
Az ágyak nyikorogtak és a matrac is kifeküdt volt. A wellness részleg kitűnő ( a külső medencében lehetnének leülési lehetőségek). A Pinokkió klubban a játékok hiányosak és szegényes a felszerelés. Étkezések kulturált étteremben zajlanak. Vacsoránál szegényes választék. Mi biztosan megyünk még,de lift melletti szobát nem fogadunk el az biztos.