2018. március 16.a párjával járt itt 45 hatalmas lendülettel indultunk útnak feleségemmel, majd ugyanakkorát koppantunk. a személyzettel nem volt baj, kedvesek, segítőkészek. talán a felszolgálók az étteremben nem annyira, de ők a híres(? ) Bock étterem alkalmazottai. végülis gyönyörű hely, kiváló felszereltségű és kialakítású szobák kimondottan a nyárra fel nem készülve.
a 9 nap éjszakáit egy maximumon működő légkondis szobában töltöttük 28°C-ban, 90%-os páratartalommal. mint szívbeteg nem igazán élveztem. a wellness részleg bárjában a felkészültség? egy "vodka-juice" és egy margharita elkészítése közel 40 perc volt, viszont kaptam közben rengeteg elnézéskérést. többet vártam volna 300ezerért.
2018. március 16.a párjával járt itt 55 kiváló szervezőkészség, kedves recepció, segítőkész személyzet. ha pihenni megy az ember kell ennél több? :)
az ételek lehetnének kicsit változatosabbak, de nem gasztrotúrán voltunk, így megfelelő. ja, a KV-t istenien készítik! :)
ajánlottak szegeden helyeket, így nagyon szép hosszú hétvégét tölthettünk el a feleségemmel.
nincs messze tőlük az Algyői Halászcsárda. KI NE HAGYD! szegeden a "sótartó" (Roosevelt téri) egy büfé színvonalát sem éri el. :/