2017. július 18.a párjával járt itt 25 A szálloda honlapján lévő fotók alapján sokkal jobbra számítottunk, mert a valóságban a falak, a szőnyegpadló illetve a székkárpitok koszosak. Mindezekre ráférne egy kiadós takarítás, festés. . . A szálláshoz a félpanziót nem ajánlom. Az ajánlatban korlátlan ételfogyasztás szerepel, két féle levessel.
Mi 4 napot töltöttünk ott mind a 4 nap az egyik leves gyümölcsleves volt. . . Az ételeket nem töltötték újra, így aki később jött vacsorázni az már csak az üres edényekkel találkozott. Az utolsó estén az ,,élményt" még tudta az étterem fokozni: amikor este odaértünk, a kiírás szerint az egyik választható étel milánói sertésborda volt, a sertésborda már az este elején elfogyott, amikor több ember ezt jelezte, hogy töltsék újra az edényeket akkor a pincér kijött és lecserélte a kiírást innen már csak milánói volt a menüben. . . A szállóvendégeken kívül, akik az étteremben vacsoráztak azokat persze ki tudták a milánói bordával szolgálni. . . Amiket mi kóstoltunk azok ízetlen, menza szerű ételek voltak.