sanci71

sanci71 adatlapja

3Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2016.10.08
Utoljára itt2023.08.22

Néhány kiemelt értékelés

Átlagos 2016. október 8.a párjával járt itt
A véleményem a barlangfürdőről vegyes. Nagyon régóta szerettem volna ide eljutni a feleségemmel és most október 6. -án sikerűlt. Először is a parkolásról(lehúzós). Igaz aki tud kb 600m-t gyalogolni, az talál egy hatalmas parkolót is ami mellesleg ingyenes. A barlang a maganemében szép,de sem a víz, sem a levegő kis túlzással sem mondható kellemesnek,konkrétan hideg volt.
Kiváló 2016. október 8.a párjával járt itt
2016 október 8. -án jártam itt a feleségemmel. Én pisztrángot ettem, a párom pedig csülköt párolt káposztával. Minden az elvárásainknak megfelelő volt. A pincér nagyon udvarias,az ételek gyorsan,gusztusosan, melegen tálalva. A sör hideg volt a tea meleg ahogyan az illik. Az ár-érték arány és az adagok megfelelőek,az ételek ízletesek.
Kihagyható 2023. augusztus 17.a párjával járt itt
Zsúfolt, még hétköznap is. Egymásba érnek az emberek. Ehhez a mennyiségű emberhez minimum háromszor ennyi medence kellene. A kaja drága és jóindulattal sem nevezném sem elégnek,sem finomnak. (Sajtos-tejfölös lángos 2000ft). "De legalább "Saját recept alapján" készül,de úgy látszik senki sem mondta még nekik,hogy ez a recept amúgy is s.