2018. szeptember 24.a párjával járt itt 35 Páros, romantikus hétvégére érkeztünk a feleségemmel. Pénteken délután megtapasztalhattuk egy ukrán focicsapat hangulatát, így gyakorlatilag a vacsorán kívül minden más élvezhetetlen volt. (a wellness mint egy háborús övezet)
Szerencsére szombat reggel ők távoztak de a tanulság hogy foglaláskor érdeklódni kelk ki lesz még vendég velünk.
. . A személyzet kedves, de a pincérek nincsenek maradéktalanul a helyzet magaslatán. Szomorú negatívum, hogy félpanziós ellátás mellett az italért (legyen az akár egy ásványvíz) fizetni kell pluszban. Ezt egy kicsit lehúzás szagúnak éreztük. Maga a szoba szép és igényes volt itt szerettünk a legjobban tartozkodni. . . Különös tekintettel arra hogy a kerthelység felújjítási munkálatai miatt a játékterem is zárva volt. . . Teli páros árat fizettünk de a szolgáltatások felét nem tudtuk élvezni. Sajnos 0 kompenzációt kaptunk, pedig bármilyen kis gesztus jól esett volna. Van még hova fejlődni.