2019. december 30.a párjával járt itt 45 Már második éve foglalunk szállást [moderálva - a szerk. ] utazási utalvánnyal a Marcsi Apartmanokból, mindkét alkalommal elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal. Ennek bizonyítéka, hogy már a következő év júniusára is itt foglaltunk szállást. A szálláshely elfoglalása problémamentes és gyors volt, a megbeszélt időpontban át tudtuk venni.
Az ár-érték arányt jónak tartjuk, a választásnál nyilván bekalkuláljuk a plusz költségeket is, amit az ajánlat mindig pontosan tartalmaz. A szállásadó ezt betartotta, semmilyen más plusz költség nem merült fel. Az apartman kellemes, felszerelése és az ellátás megfelelő volt, ez vonatkozik a bekészített reggelire és az éttermi ebédre is. Mi általában 4-6 napos ajánlatokat választunk és elsősorban a gyógyfürdős lehetőség miatt megyünk Hajdúszoboszlóra, de azért sort kerítünk a környék megismerésére is. Az első alkalommal ehhez is kaptunk segítséget a szállásadótól, hogy mit érdemes a környéken megnézni. A Marcsi Apartmanok szerintünk jó választás, csak ajánlani tudjuk.