2014. június 1.gyerekekkel járt itt 45 két unokánkkal voltunk a vendégházban, ahol kellemesen éreztük magunkat. a szállás kényelmes, jól felszerelt, tágas. az udvar rendezett, jó időben itt is el lehet időzni. a bolt a közelben található. mi egy nagyszerű napot töltöttünk el kirándulással a kaptárkövekhez, melyek szépsége meglepő.
átautóztunk noszvajra ahol megnéztük a barlanglakásokat, majd síkfőkúton a réten a gyerekek kitombolhatták magukat. sajnos étterem se közel, se távol nem nagyon van, vagy legalábbis mi nem találtunk. a házigazda nagyon kedves, nem telepszik rá a vendégekre, de mindenben rendelkezésre áll.
2014. március 22.családjával járt itt 45 November végén voltunk a nagyon kellemes faházak egyikében. Szép a környezet, kényelmesek a házak, remek a házban lévő szaunázási lehetőség. Sajnos az uszoda az úszás oktatás matt nem az igazi, a szaunába az átjárás egy elég hideg kis előtéren át történik. A tisztaság is hagy egy kis kívánni valót, főként a zuhanyzóban.
Mivel minden programért, beszerzésért kocsiba kell ülni, lehetne a szállodában valamivel több program.
2013. szeptember 17.a párjával járt itt 45A személyzetre nem lehet panasz, kedvesek, figyelmesek. Sajnos egy éjszaka a hajón rendezett esküvő zenéje miatt nem telt jól. Kár, hogy a fedélzet már nem "élt". A feljárók közül csak egy volt szabad, a többi le volt ráccsal zárva. A reggeli nagyon jó és bár tele volt a szálloda fennakadás nélkül lehetett reggelizni. A látvány az esti Budapestre gyönyörű.
2013. július 15.barátokkal járt itt 55 Rendkivüli módon elégedettek voltunk. Már az időpont egyeztetésnél kellemes benyomást tett a szállás háziasszonya, amely érzés a továbbiakban sem változott. A szállás tiszta, kényelmes, az udvar szépen rendben tartott. A reggeli választéka megfelelt az elvárásoknak, a péksütemények különösen finomak. Nincs messze a faluháztól/?
/ ahová mindenképpen érdemes bemenni és vásárolni is. Pl. savanyított sárgadinnyét. A barlanglakásokhoz is kellemes sétát tehetünk. Az itteni idegenvezetés rendkivül színvonalas és barátságos. A Nosztalgia Fürdőbe jártunk, amit nagyon szeretünk.
kupon áron ajánlanám -
Club Thermál Kastély Poroszló
2013. május 18.gyerekekkel járt itt 35 mi apartmanban voltunk, ami tágas és viszonylag jól felszerelt. A fotelágy helyett valóban lehetne egy jobbat beállítani, illetve vannak apróságok -pl. függöny leszakadva- amelyek sokat rontanak, pedig kis odafigyeléssel orvosolhatóak lennének. A medencénél a fő baj, hogy nincs öltöző hozzá.
A jakuzzi nagyon forró volt, bár azt tapasztaljuk mindenütt, hogy ezek hőfokát valami rejtélyes okból képtelenek beállítani. jó a jáde köves masszázságy, viszont az alpha masszázs kupont nem sikerült felhasználni, mert ide nem tudtunk időpontot szerezni. Az ételek jók voltak, a kiszolgálás is. A poroszlói ökocentrum igazán színvonalas, az itt található játszótér is jó. Mi jól éreztük magunkat a kicsit zord időjárás ellenére is.
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 45 Minden tetszett, kivéve a welness részleg, ami jó is lehetne, de a medencében jéghideg, a jakuzziban tűzforró volt a víz. A környezet gyönyörű, az étterem nagyon jó. Az időt tartalmasan és változatosan lehet eltölteni. Az ágy remek, különlegesen kényelmes Egy öt éves gyerek kényelmesen elfért közöttünk.
A kis konyha rész a célnak tökéletesen megfelel, bár érdemes az étterembe átsétálni. Bónusz, hogy itt áll meg a kisvonat, amely igazi vaskályhás nosztalgia vonat.
2013. április 23.a párjával járt itt 45 A szálloda elhelyezkedése kiváló főleg annak, aki a Nosztalgia Fürdőben gyógyítgatja magát. Az apartmanokban az ágyak kényelmesek, azonban jó lenne egy-két fotel, hogy ne csak a konyhában,vagy az ágyon lehessen ülni. Mi már két alkalommal voltunk itt, vártuk, hogy tovább épül az étterem, azonban ennek építése teljesen leállt.
A kilátás szép, hiszen a sódombra és a Saliris Szállodára lehet látni, de rontja a hatást az épület két végénél az erkélyekről is látható sitt és az elhanyagolt építési terület. Gyerekekkel helyben nem lehet semmit csinálni, viszont a Saliris -és nyáron a Demjéni- fürdő szépek. Utóbbi meg is fizethető.
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 45 Három nap alapján igen jónak értékeljük a helyet. Ízléses appartmanok,teljes kényelem. Mi csak reggelit kaptunk, az lehetett volna egy változatosabb. Problémánk a"fedett" kinti medence alacsony vázszerkezetével volt, féltünk, hogy a gyerekek beverhetik a fejüket. A medencetér nagyon szép, bár talán egy kicsit kevés a pihenő hely.
A Körös-part gyönyörű. A gyerekeknek jó lenne egy kicsit több szabadtéri játék.