2022. október 1.a párjával járt itt 354 féle szauna ez csodálatos de hogy nincs egy akármilyen kis medence az elképesztő. Hévízen nincs olyan szálloda de még panzió sem amelyik nem rendelkezik ilyesmivel.Az ételek az én véleményem szerint kissé egyforma ízűek. A szobán látszik hogy felújított a fürdőben a tusoló viszont életveszélyesen csúszik.
2022. január 3.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Elképesztő hogy szálloda ahol nincs egy bár ahol egy ital mellett elbeszélgethetnél ismeretségeket köthetnél. A fürdő kb 100 méter ahova nincs kedvezmény van viszont a 35km-re lévő Hertelendibe. A törölköző szárító nem működött hiába jeleztük az utolsó éjjel viszont majdnem megfulladtunk a melegtől. Az étterem néha olyan érzés volt hogy amatőrök csinálják.
2019. július 26.a párjával járt itt 15 3 napot töltöttünk itt előre kell fizetni a szoba lepusztult koszos talán az étkezés ami pozitív volt. A welnes hideg víz langyos szauna stb. Ami szerencsés az az elhelyezkedés hiszen szemben van a gyógyfürdővel. Az esti program a teraszon zajlik aminek a bútorzata minimum ötven éves illik a helyhez. A zene hát hagy némi kifogásolni valót.
A személyzet kedves civil ruhás abszolút gyakorlatlan de legalább próbálkozó fiatalokból áll. Bátraknak ajánlom ezt a helyet
2013. június 23.a párjával járt itt 55Sokat jártunk ide rendkívül barátságos udvarias kiszolgálás nagyon sok ismerőssel lehet találkozni.Különleges kívánságokat is teljesítenek.Ajánlom mindenkinek Hétvégeken ajánlott az előzetes asztalfoglalás ajánlom a kertet nagyon jó az italválasztékban a borválasztékot érdemes végigkostolni