2013. október 10.a párjával járt itt 15 A valaha szebb napokat is megélt volt vasutas üdülő mára igencsak vesztett "JÓ HÍRÉBŐL" A hotel egy kicsit túlzás, még motelt sem érdemelne. A leírt kommenteket olvasván néha úgy tűnt nem egyről írjuk véleményünket. Ami igaz a tisztaságról nem ejtenék több gondolatot mert 1 hét alatt nem volt takarítva a szemetes kukát én ürítettem a laminált padlón lévő szőnyeg mocskos pecsétes.
Az ételekről: hát igazából egy jót talán egyszer ettem és ami nem tetszett: ebédre volt menüszerű fogás, vacsorára előétel plusz főételek plusz édesség. Ezt biztos azért csinálták így, hogy teli gyomorral nehezebb legyen aludni. Még egyszer nem jövök ide az biztos a wellcam drinkért külön kellett szólni, lövészverseny pedig nem volt Annyi jó volt az egészben, hogy közel volt a fürdő. Sanyapapa
2013. augusztus 24.a párjával járt itt 25 2 hete jártam itt egy akciós ajánlat folytán. Sajnos nagyot csalódtam, ugyanis a wellnesshez semmi köze az ételek mennyisége és minősége erősen kifogásolható. A reggelire adott parizer és a vacsorára adott gyümölcsleves kicsit unalmas volt.
Maga az elhelyezés sem volt az igazi mivel ugyan lifttel fel tudtunk menni az 1 emeletre de onnan gyalog kellett visszajönni a földszintre /nevetséges egy megoldás/ a fürdőszobában wc papír nemvolt kád kilépőért külön kellett szólni a teregető teraszról be lehetett látni, mivel az ablakon se egy függöny, se tejüveg nem volt. Maga a tó az szép volt a környéke rendezett, talán ez nyújtott egy kis vigaszt. Én 1 csillagot le vennék a 3-ból. A személyzet nem mindig állt a helyzet magaslatán
2013. május 26.a párjával járt itt 55Hajdúszoboszló egyik legelegánsabb szállodája, ahol együtt van minden ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. A szobák kényelmesek, külön tetszett a mini konyha,a fürdőszoba is szép tágas, és elegáns. Külön jó, hogy rendelkezik gyógyvízzel, a wellness rész nem az igazi, de pl. a szauna kiváló. Az ételek minősége jó, és változatosan lehet étkezni. A személyzet szakszerűen teszi dolgát.
2013. április 26.a párjával járt itt 55Szenzációs Hotel...Tiszta, a személyzet korrekt, a wellness részleg szinte mindent kielégít.Eger belvárosában található, közel vannak a látnivalók. Az étkeztetés színvonala, mennyisége és minősége hibátlan. Ajánlom mindenkinek. Aki szereti a nyugalmat és a minőséget. Egerben ide kell jönnie.