2018. augusztus 25.családjával járt itt 55Nagyon szép a hotel, csak sajnos a wellnes hanyagolható. Mindössze egy jakucci volt, aminek a vize nem volt takarítva, így nem volt kedvünk bele menni. Ezzel szemben a Hagymatikum fürdő felejthetetlen élményt nyújtott, sajnos csak 1 alkalomra szóló belépőt kaptunk az árban. Ezzel együtt ajánlom mindenkinek.
Grand Hotel Glorius válasza
Kedves Vendégünk,
Köszönöm visszajelzését makói tartózkodásával kapcsolatban. Örömmel olvastam, hogy szállodánk és a vele szomszédos Hagymatikum fürdő is elnyerte tetszésüket. A fürdő valóban páratlan élményt nyújt. Vendégeink megelégedettsége számunkra nagyon fontos, így köszönöm visszajelzését a jacuzzival kapcsolatban.
Bízom benne, hogy hamarosan ismét vendégeink között köszönthetjük.
üdvözlettel
2018. szeptember 10., Vezekényi Péter, igazgató
2018. augusztus 25., csoporttal járt itt 45Bp-hez közeli, csendes, jó minőségű szálláshely. Különösen finomak az ételek, udvarias a személyzet. Ár-érték arány nagyon jó.
Ajánlom mindnkinek, de különösen gyermekkel utazóknak, mivel minden tekintetben figyelnek a gyerekek szükégleteire. Amin javítani kellene a klima, mivel nem lehetett szabályozni, és elég meleg volt.
2017. október 2.barátokkal járt itt 35 baráti társasággal jártunk itt, és 3 éjszkát töltöttünk a hotelben. Sajnos a fürdésre alkalmas medence nem volt feltöltve, annak ellenére, hogy előre megbeszélt időben történt a szállás elfoglalása. Szinte senki nem volt a recepción, magunkra voltunk hagyva, kivéve a csoport vezetőjét.
Étkezési lehetőség is csak a Tölgyfa étteremben volt lehetséges, ahol az előre megrendelt menűt kivéve, semmit nem lehetett rendelni. A leírtak alapján nem ajánlom ezt a szálláshelyet
2017. október 2.gyerekekkel járt itt 55nagyon kellemes 4 napot töltöttünk unokánkkal együtt a hotelben. Kíváló a strand és uszoda, mely időjárástól függetlenül élvezhető, mivel sok fedett medencével rendelkezik.
Finomak voltak az ételek. Jó kikapcsolódást jelent a vár megtekintése, ahol hadtörténeti tájékoztatást is kaptunk.
Jó szívvel ttudom ajánla ni mindenkinek
2017. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 55 Nyugodt környezetben, jól elrendezett szobában töltöttük a nyaralást. Legnagyobb erénye a szállodának, hogy ingyenesen bizosították a gyerekek szórakozását. (vizi-vetélkedő, ping-pong,lego szoba, cso-cso, stb). Az ételek is választékosak, és jó ízűek voltak.
A szállodával szemben található a strand, ahol mindenki megtalálja a neki megfelelő medencét,de a szállónak is van saját wellnes részlege, ahol élvezhető medencék vannak. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek.
2017. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 55 4 éjszakát töltöttünk a 9 éves unokánkkal együtt a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat, az idő is csodálatos volt. Ez különösen jó volt, mert így tudtuk élvezni a strand nagyszerű medencéit. Az ételek finomak voltak, és meglepő eleganciájú étteremben tudtuk elfogyasztani őket, amit még feldobott a két este folyamán szolgáltatott élőzene kísérete.
A belső wellnes medence kapacítását jó lenne bővíteni, hogy a szálloda rossz idő esetén is lehetővé tenné a fürdőzést. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani. Sapa-papa
2017. július 29.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon szép környezetben, kíváló adottságú szálloda. Mnd a belső és külső medence jó, Nagyon jók a napozáshoz az ágyak, bár némelyik már javításra szorul. Az ételek finomak, de sokszor várni kellett a pótlásra, és a sütemények kínálatánál látszott, hogy a szálloda nem rendelkezik cukrásszal.
Jó gesztus, hogy a wellnes-nél különféle teákból lehetett választani. Másoknak is jó szívvel ajánlom
Sapa
2016. szeptember 20.családjával járt itt 45 Kisunokánkkal együtt 5 napot töltöttünk el a hotelben. Nagyon jól éreztük magunkat, különösen, hogy az idő is remek volt. Nagyon kényelmes volt a szoba. A wellnes is élvezhető volt, bár a kültéri medence lehetett volna melegebb, és fokozatosan mélyülő. A személyzet segítőkész volt. Kedves ajándék volt a közelben lévő minigolf-pálya ingyenes használata.
Javasolnánk, hogy az erkélyre rendszeresítsenek egy un. lepkeszárítót, mivel a vizes fürdőruhák szárítása így megoldott lett volna. Jó a szálloda elhelyezkedése, rövid úton több kirándulási, szórakozási lehetőség elérhető. (Esztergom városnézés, bazilika megtekintése, kisvasút igénybevétele, bob-pálya elérése, sb,)
2016. szeptember 20.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon jól éreztük magunkat kisunokánkkal együtt. Jó volt a wellnes részleg is, csak a. külső medencét nem tudtuk élvezni, mivel számunkra a víz hőfoka kissé hidegnek bizonyult. A belső medencék viszont kárpotoltak. Kulturált vendéglátás volt az étteremben és az ételek is finomak voltak.
Nagy élményt jelentett a lovagi torna bemutatója, és az azt követő lakoma. Udvarias kiszolgálás fogadott mind a recepción, mind az étteremben. Kedves gesztus volt, hogy a gyerekek részére is rendeztek un. bulit este. Nagyon szép, rendezett környezetben van a szálloda. Hihetetlen miyen gyönyörű a szállodát körülvevő fenyők, fák, és füvezet. Nagy élmény a várba tett kirá ndulás is. Unokánk (8 éves) véleménye szerint ez volt a nyári nyaralások közül a legjobb.
Hihetetlen odaadással láttak vendégül kisunokámmal együtt. Külön említésre méltó, hogy (sajnos cukorbetegsége miatt) az amúgy is választékos ételválasztékon felül felajánlottak speciális étel elkészítését. A szoba tágassága, a fürdőszoba kényelme, az előszoba nagysága és minden elrendezés felülmulta még a 4 csillagos szállodák nívoját is.
A kényelem, tisztaság tényleg a legmagasabb értékelét érdemli. Nem beszélve az Erzsébet fürdő használatát, ami tényleg egyedülálló. A szálloda wellness részlege is nagyon jó, különös tekintettel a saját terasz használatára. Nem utolsó sorban említésre méltó, hogy térítésmentesen rendelkezésre bocsátották a bicikliket. Köszönet érte. Mindenkinek szívből ajánlani tudom. N em utolsó szempont, hogy a Budapesttől való távolság (220 km) ellenére, elég gyorsan és egyértelműen megközelíthető a város, ami egyébként nagyon szép és tiszta. Egy dolgot javasolnék, ami nem a szálloda hibája, hogy a városnéző kisvonatot ne csak hétvégén üzemeltessék. /az eső miatt ez vasárnap elmaradt, így sajnos ezt nem tudtuk igénybe venni. /