2021. július 10.barátokkal járt itt 15 Egy szóval. . . katasztrófa! 15 fővel mentünk , rajtunk kívül kb 5 asztal volt foglalt még a kb 30-ból, ennek ellenére teljesen rugalmatlan volt a személyzet. Elvezettek egy 12 fős asztalhoz, magunknak kellett pótolni másik asztalokról a székeket, evőeszközöket, poharakat, ahogy hozták ki a rendeléseket!
A
menüs étlapra 5 percet vártunk, majd szintén kiszolgáltuk magunkat . Menüben szerepelt csak gyümölcsleves , nem tudták megoldani külön. Milánói makarónit szerettünk volna, amire rávágta , "Hogy arra várni kell, mert tésztát kell főzni" . . . . nem is értettük , így nem kértünk akkor azt sem. Hagymás rostélyost szerettünk volna mire közölték , hogy az nincs, semmilyen marhából készült étel nincs most. Kértünk limonádét 2 kancsóval. . . . a pohár már nem ért ki csak az innivaló, magunknak vettünk el poharat másik asztalokról. Szerettünk volna még egyet mire közölte , hogy elfogyott! ! ! Az üres leveses tányérok fele ott maradt fogyasztás után még 30 percet. A főételre majd 1 órát kellett várni. Rendelésnél előre jeleztük , hogy külön fizetne a 4 család, azt mondta a pincér majd fizetésnél jelezzük. Kerek 10-esből nem tudtak visszaadni , nekünk kellett rohangálni másik helyre pénzt váltani. Természetesen össze-vissza volt minden felírva, nem húzogatta ki amit beütött. A saját egyedi rendelésünket elmondtam kifizettem , a férjemnek addig vissza kellett szaladnia belső részbe ahol ettünk . Én kijöttem, 1. 5 perc múlva a férjem is amikor kiderült hogy ugyanazt a 7000-es rendelést kifizette ő is, nem szólt a " kedves" pincér , hogy rendezve van. Hozzateszem nem is ugyanannyit kért tőlem mint tőle, ugyanarra a kajára! Bocsánat sehol, fintorgás persze megvolt! Az egész hely sötét és régímódi , a kiszolgálás csapnivaló, ennyi pénzért az ételektől se ájultunk el! Mi nem megyünk még egyszer és nem is ajánljuk!