2020. augusztus 22.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
3 napot töltöttünk a panzióban. A szoba tágas, jól berendezett volt, az erkélyről csodálatos panoráma tárult elénk. A szoba tisztasága megfelelő volt, mindenre gondoltak a berendezésénél. A medence nekem tökéletes volt, jól lehetett benne úszni, nem volt tömeg a wellness részlegen.
Kár, hogy a szauna, és a jakuzzi, csak délután 4 órától üzemelt este 8-ig, mivel vacsora környékén, már nem szívesen használja ezeket az ember, ellenben a nap folyamán többször is kipróbáltuk volna. Az ételek megfelelőek voltak, nem volt túl nagy választék, de azért mindig találtunk kedvünkre valót. A reggelit, és a vacsorát is el lehetett fogyasztani az étterem teraszán, ahonnan csodás volt a panoráma, nekem ez volt a kedvencem! A vendéglátók kedvesek, segítőkészek voltak, jól éreztük magunkat.
2019. március 17.a párjával járt itt 55Minden tetszett.Nagyon jó volt
az úszómedence, és a jacussi.Finom ételek.Nyugalom. Visszamennnék!
2019. március 17.a párjával járt itt 25 Március 15-ei hosszú hétvégét töltöttük ott. Sajnos teltház miatt kissé zsúfoltság volt a wellness részlegen. A szauna, a gőz jó volt. A szobánk nagyon kicsi volt, alig fértünk el benne ketten. Én lapjával fértem csak oda az ágyhoz. A fürdő is kicsi volt. Az éttetemben csalódtunk.
A választék közepes volt, az ételek íztelenek voltak egy- két kivételtől eltekintve. Reggelire minden nap szinte ugyanaz volt, az első napon mégcsak kétféle péksüteményből választhattunk, a második napon már csak fehér zsömle volt, az sem mutatkozott frissnek. A kiszolgálás, a személyzet kedves volt. A végére ugyan megbarátkoztunk a hellyel, de még egyszer nem hiszem, hogy elmegyünk.
2018. július 4.barátokkal járt itt 35 Másodszor jártunk itt barátokkal. Pozitívumok:-A személyzet barátságos, segítőkész. -A szobánkból remek volt a kilátás. -Van hideg vizes úszómedence (nagyon-nagyon hideg volt a víz, szinte csak egy-két szauna utáni elvetemült merült meg benne, meg én úszkáltam kitartóan (legalább nem volt tömeg) -jó wellnessrészleg Negatívumok: -A vizes dolgainkat nem tudtuk hol megszárítani.
-3 szobának közös volt az erkélye, -Az ételválasztékban csalódtam, a reggelik szinte ugyanazok voltak, a vacsoraválaszték az első este kimondottan szegényes volt, és semmi kis különlegességet nem találtam egyszer sem -Programok nincsenek,- kicsi szaunalepedő (alá kell írni, hogy elvitted, és visszahoztad, -
Jól éreztem magam, de ez főképp az úszómedencének, és a társaságnak volt köszönhető.