sarosiga
Itt járt már

sarosiga adatlapja

12Értékelés
Bemutatkozás
Színházi világban dolgozom, sokat utazok, igazán szeretem az éttermeket, gyorsbüféket, gasztro helyeket kipróbálni. Sőt a Hírös Gasztroszínház alapítója vagyok.
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Ínyenc  •  Borbarát  •  Sörkedvelő  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Kultúraéhes  •  Mindenevő  •  Kritikus
Regisztráció2016.05.01
Utoljára itt2017.04.30

Néhány kiemelt értékelés

Átlagos 2024. december 19.a párjával járt itt
Sajnos a kastély részbe nem lehet kutyát bevinni, így mi egy újépítésű melléképületben kaptunk szobát. Erről tájékoztattak is, és el is fogadtuk, de így végül is nem kastélyban szálltunk meg, hanem egy modern szálláshelyen. Ami az ár/érték arányt lerontja. A szobában sajnos jó pár poloska bújik meg.
2016. október 5.a párjával járt itt
Párom nemrégen meglepett és hozott nekem, és a kongó gyomromnak egy Chia Magos Kolbice-t pirított hagymával és káposztával. Igaz sétált vele a hidegben 10 percet, de köszönhetően a gondos csomagolásnak, még forró volt az étel. A kolbászkák roppanósak és kellemesen fűszeresek voltak. Mentesek a nagyobb porcdaraboktól és rágós melléktermékektől.
Kiváló 2016. október 5.családjával járt itt
Sokszor megfordultam a Fekete Gólyában, és egyetlen egyszer csalódtam, de az is apróság. Külföldi vendégeknek kiváló ismerkedési lehetőség a magyar gasztronómiával. Étlapjuk első oldala mindig a konyhafőnök adott havi ajánlatait tartalmazza, amiben megtalálható a szárnyas, a marha, a hal, a vad és a vega étel is.