2020. január 9.gyerekekkel járt itt 55Decemberben jártunk ott az egész családdal,az apartmann házakban voltunk. Nagyon jó volt,tökéletes felszereltség,tiszta,kényelmes.
A fürdőbe átjárás,kutyát lehet vinni,minden jó volt. Én már másodszor jártam ott,a család csak most,de tervezik,hogy ujra visszamennek.
Szép a Tisza part,nagyokat lehet sétálni. Az étterem választéka kifogástalan. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2019. december 10.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda összes személyzetének kedvessége,a kiváló konyha a családias hangulat,mind felejthetetlenné tette az itt töltött 3 napot. A szálloda elhelyezledése, közvetlen a Fő téren, a hangulatos kisváros,az itt lakó emberek kedvessége,segitőkészsége döbbenetes volt. Mintha meseországban jártunk volna. Feltétlen vissza jövünk.
Csak köszönet mindenkinek.
Hotel Írottkő válasza
Kedves Vendégünk!
Örömünkre szolgál, hogy ennyire elégedettek voltak szállodánk szolgáltatásaival és személyzetével.
Nagy szeretettel visszavárjuk Önöket!
2019. december 11., Hotel Írottkő
2017. március 27.a párjával járt itt 55Minden kiváló volt
2016. október 7.barátokkal járt itt 55Barátnőmmel voltam szeptember végén,a szálloda,a személyzet kitünő. a termálvizes medence és a jakuzzi is kellemes. nagyon jó volt Hévizt bejárni a kis Dottó vonattal. Ott áll meg a szállodánál.
Jó volt a tésztaebéd,és mert nem szeretem a mákos tésztát a pincér ajánlotta,hogy egyek levest. Nagyon kedves volt tőle. Csak jót tudok
mondani mindenről.
2016. június 6.barátokkal járt itt 55Minden kiváló volt,a személyzet leste a vendégek kivánságait.
A park,a wellnes részleg fantasztikus,minden a vendégek kényelmét szolgálta.
Köszönettel Savanyuné
Zichy Park Hotel válasza
Kedves Savanyu Gyuláné!
Nagyon szépen köszönjük kedves szavait! Várjuk Önöket vissza nagy szeretettel!
A Zichy Park Hotel csapata
2016. június 10., , Zichy Park Hotel