2015. április 2.családjával járt itt 55 2015. Február 27-én jártunk a panzióban. Gyermekeinktől kaptunk ajándékba. Az ünnephez közeledve megint eszembe jutott mint kedves emlék. Ha valahol a világban otthon érezheti magát az ember, akkor azt ünnepként élheti meg a lelkében. Ha meg kellene fogalmaznom, hogy mit kaptunk családommal egyetemben, akkor két szó jut eszembe:szívvel-lélekkel.
Azt hiszem ez a két szó önmagában mindent kifejez. Kifejezi azt a szeretet amivel fogadtak bennünket, kifejezi a figyelmességet amivel körülvettek minket minden étkezés alkalmával. Koltay Gergely gondolatait idézve:"Ki szívét osztja szét, Ő lesz a remény". Ebben a rohanó és zajos világban valóban nemcsak a Béke hanem a Remény szigetét is jelentette számunkra, hogy létezik egy hely, ahol nem csupán szolgáltatást végeznek,nem csak az üzlet számít, hanem az emberi értékek is fontosak, előtérbe kerülhetnek. Aki a csillogáson túl valami többet is szeretne kapni az keresse fel ezt a családias légkörű panziót.