2015. október 27.gyerekekkel járt itt 35 Két éjszakát töltöttünk a hotelben kicsi gyerekekkel, az elhelyezkedés, tóparti kapcsolat nagyon szép. Ellenben a szoba bútorzata kopottas, berendezés még 3 csillagnak is visítva menne el, a tisztaság szintén, kád szélén hajcsomó. . . az ételek minősége és a választék is nagyon gyenge volt.
De a személyzet minden tagja kedves és barátságos volt a wellness jól használható összességében közepesre értékelném és egyszer bőven elég volt.
2014. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 45 Három kellemes napot töltöttünk Mosonmagyaróváron és a Lajta Park Hotelt választottuk szálláshelyül. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Az ételek is finomak voltak, bár a félpanzió keretein belül csak kétféle menüből lehetett választani. (Két gyerekkel voltunk és volt amikor nem talált mindenki számára megfelelő fogást.
A Wellness részleg nem túl nagy, a gyerekek hiányolták a medencét! A lakosztályunk nagy volt és kényelmes, de nem szép, a szőnyeg nem volt tiszta és a fürdőszoba is vízkőfoltos volt. Gyakorlatilag csak német szót hallhatunk ott tartózkodásunk alatt, főleg az osztrák vendégekre vannak berendezkedve. Mi Mosonmagyaróvárt szerettük volna látni és megismerni így jó választásnak mondanám ezt a hotelt. Ajánlom másoknak is.
2014. július 29.gyerekekkel járt itt 55Gyönyörű természeti környezetben,minden kényelemmel ellátott hotel. Két kisgyerekkel remek választás volt, a szoba nagy és kényelmes(a gyerekek ágya is). Jókat ettünk, kirándultunk, a gyerekek lovagoltak, lovat etettek. A wellness részleg minden igényt kielégítő, külön gyerek medence is van élmény elemekkel. A személyzet mindenben nagyon segítőkész volt. Ajánlom mindenkinek!
2014. július 25.gyerekekkel járt itt 454 éjszakát töltöttünk itt két gyerekkel, a fiam azóta is "királyi lakosztályként" emlegeti, ez azt hiszem mindent elmond, az épület nagyon impozáns, belvárosi helyzete is nagyon előnyös, a személyzet nagyon kedves, az ételek finomak. Minden egyes csillagocskára rászolgáltak. Nagyon jól éreztük magunkat!
Vízimádóknak ajánlom -
Hotel Kamilla Balmazújváros
2014. július 24.családjával járt itt 45 Családdal töltöttünk 2 éjszakát a hotelben. A hotel elhelyezése kiváló, tekintve, hogy csak egy kerítés választja el a városi strandtól, ahová szabad az átjárás, a gyerekeket ki sem lehetett szedni a vízből, nagyon jó a strand! Maga a hotel inkább 3 mint 4 csillag, a szoba szűkös volt, a pótágy amit a gyereknek kaptunk olyan kényelmetlen, hogy nem igazán alkalmas alvásra.
Az ételválaszték is lehetne gazdagabb, de nem lehet éhen maradni. Mindent összevetve azért mi jól éreztük magunkat.
2014. július 24.családjával járt itt 55 Két gyerekkel (8 ill. 6 évesek) töltöttünk 3 napot itt a tavaszi szünetben. Ez a néhány nap nagyon kevésnek tűnt, a szobánk tágas és gyönyörű volt, a tisztaság példa értékű, a félpanziós ellátás rendkívül változatos. A gyerekeket animátorok szórakoztatták, nem győztük őket egyik programról a másikra kísérni.
Más sok 4 csillagos szállodában voltunk, de ez magasan felülmúlta a többit, ha a gyerekközpontúságot nézzük, jó szívvel ajánlom minden kisgyerekes szülőnek, a gyerekeink és mi is visszavágyunk. .