2017. január 22.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2017. jan. 20-22-ig töltöttünk egy hétvégét baráti társasággal a szállóban. Tetszett a portások ill. a pincérek kedvessége, udvariassága, az ételek minősége, változatossága. A wellness részleg tisztasága, a medencék hőfoka. A szoba ill. a fürdőszoba tisztaságával nem voltunk teljesen megelégedve.
A vacsora időpontját is későinek találtuk. /19 óra/. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek ajánlanám.
Diamant Hotel Conference, Spa & Family Resort válasza
Kedves Schäffer Gábor!
Köszönettel vettük kedves és pozitív visszajelzését, mely nagyon fontos számunkra!
Örömünkre szolgál, hogy kellemes hétvégét töltöttek szállodánkba.
Tisztasággal kapcsolatos visszajelzését kivizsgáljuk és a jövőben nagyobb hangsúlyt fektetünk rá.
A felmerült kellemetlenségért szíves elnézését kérjük. A jövőben hasonló problémát kérem a helyszínen jelezzen és azonnal orvosolni fogjuk.
19:00 órai vacsoránk előtt szállodánk Greenfield Pubja várja vendégeit ahol könnyebb ételek és snackek fogyaszhatók.
Bízom benne, hogy a jövőben lesz még alkalmunk Önöket szállodánkban köszönteni és további kellemes élményekkel gazdagodhatnak.
Üdvözlettel:
Diamant Hotel csapata