2019. január 6.a párjával járt itt 35 Érkezéskor udvariatlanul fogadtak, azonnal ki kellett fizetni előre a négy napot, bár volt 60. 000 Ft előleg befizetve, amit először nem talált a recepciós. A szoba erősen hangyás volt, amiért kétszer is szóltunk. Ekkor megkaptuk azt, hogy a kutyakajára jönnek a hangyák:(( A WIFI nem működött a szobában, a TV elhalkult, fényszegény, vacak volt.
A kőpadló poros. A fürdőszobában rossz a mosdó csaptelepe. Az ágy végén kilóg a lábvég jobbra-ballra, így állandóan belerúg az ember. A világítás elavult, az olvasó lámpa nem olvasásra való. Távozáskor utánunk szólt a fogadó recepciós, hogy még tartozunk 3. 500Ft-al,majd amikor a kollégája rászólt, hogy nem, elfelejtett elnézést kérni. Az étterem elviselhetetlenül meleg volt, ezért az énekesek is szóltak, de a klíma nem működött. Az asztalfoglalás állandó probléma volt, a pincér létszám ennyi emberre kevés volt, ezért lassú. Az étkezés választékos volt, de volt amit elrontottak, de volt más, amivel kicserélhettem. A segítő kiszolgálás a svédasztalban felesleges. A kültéri élménymedencében az élményelemeket alig működtették, ha működött, akkor is csak a medence egy-egy részén. Sajnos a 4* messze nincs meg,a következő 6 évet ismét kihagyjuk.