2016. május 18.barátokkal járt itt 35 Mi elég gyakran igénybe vesszük a Welnes ajánlatokat,kb 1 éve voltunk Dédestapolcsányban. Azóta sem tudjuk felejteni. Gyönyörű helyen csodálatos létesítmény. Nehezen találtuk meg a faluban,többszöri megfordulás után a megtalált fahíd elótt a barátaink kiszálltak a kocsiból,de végül is szerencsésen átértünk.
A személyzet kedves volt/2fő/a recepcios egy személyben volt a pincér. A szakácsot nem láttuk,mert étellliften küldte a vacsorát a pincéből. A következő napon a többi vendég /4fő/ távozott így a barátainkkal egyedúl maradtunk a szállodában. A száraz vörös bórbol, amiből egy pohárral megkínáltak, több nem volt az étteremben. Örömmel mentünk le a fűrdóbe hiszen csak mi leszünk ott,gyönyörű tiszta víz fogadott,ami a clórnak köszönhető,csak a légtérben nem leheteett megmaradni 2percig sem. Miután felmetünk a szobába a személyzet utólsó tagja távozott és éjszakára ránkzárta a szálllodát. hát ilyen élményben még nem volt részünk,felejthetetlen. . . . Szerintem a szép szállónak nincs főnöke,gazdája!