Időpazarlás
2023. március 31.a párjával járt itt 15 Nem tudom ki hogy van vele, de nekünk már az első benyomások rosszak voltak. Általában, ha fürdőbe megyünk, akkor a reggeli órákba tesszük. Itt bizony kár volt, mert csak 10:00 - kor nyit. Persze én vagyok a hülye, mert tájékozódhattam volna előre a nyitvatartásról, az árakról, de nem tettem. Igen, az árak (8.
000,-Ft) brutálisak a többi fürdőhöz és azok szolgáltatásaihoz viszonyítva. Tény és való, hogy a barlangi medencetér tágas, hangulatos és nagy, de pl. a pihenéshez nincs meg a kellő infrastruktúra. Folyamatosan megy a hangszórókból a zene, de hogy mi, az gyakarolatilag azonosíthatatlan, élvezhetetlen, mert akkora a fürdő alaphangja, visszhangja, zaja, pedig az egész fürdőben, ha 30 ember volt, akkor sokat mondok. Egyszóval csak zajterhelés semmi más. A pihenő, fekvő alkalmatosságok iszonytatóan kényelmetlenek, azokban csak ülni lehet, ráadásul két részből állnak, így szétcsúsznak. Mi lehet itt amikor sokan vannak? ? ! ! A gözkabinban nincs zuhany, amivel lehetne frissíteni a padokat. Az öltözőben nincs zuhany, az csak a fürdőhöz vezető átjáróban van, persze zuhanyfej ott sincs, csak úgy simán folyik a mennyezetből egy csövön a víz. Az étterem árai is brutálisak a minőséghez képest. Az adagok még jók, de minek, hisz az ételek élvezeti értéke konvergál az origóhoz. Egy 0,5L-es szénsavas üdítő 770,-Ft. Nooorrrmáálliisss? ? ? Szerintem az egész fürdő egy túlértékelt NULLA. Az életben többé be nem tesszük ide a lábunkat. Maradunk MIskolc-Tapolca, Kehidakustyán, Sárvár, Zalakaros, Harkány , Igal és a többi fel nem sorolt kellemes és ár-érték arányban jó fürdőnél. Ez a fürdő csak a lehúzásról szól.
2022. november 2.barátokkal járt itt 25 A szálloda több épületből áll, mi az állítólag felújított, illetve nem olyan régen épülhetett D épületben voltunk. A padlószőnyegek a közös terekben, folyósókon, szobákban borzalmasan koszosak, hatalmas foltok rajtuk. Brrrrr. A frissen átvett szoba fürdőszobájában, a wc kefe tartójában fekália maradékok.
Zuhanyrózsának nincs helye, a zuhanykabin fala lifeg, nincs fogmosó pohár, nincs polc a pipere dolgoknak. A TV élvezhetetlen, mert a fidesz csatornáin kívül más csatorna nem elérhető. A wellness részleg 13:00-tól van nyitva. Ez egyszerűen nevetséges. Az étteremben az asztalokat magunknak kellett megteríteni, mert a személyzet ezt nem igazán végezte el. Nem volt az ültetésben segítség, így volt, hogy a hatszemélyes asztalnál 1 illetve 2 fő ült, a négyszemélyesnél 2. Elfogytak az evőeszközök, vagy a kenyér, ezért többször szólni kellett. Viszont a séf, a szakácsok kitettek magukért, az ételek változatosak és finomak voltak. Köszönjük a finomságokat. Sajnos a reggelinél a sült kolbász, enyhén szólva savanyú, kellemetlen ízű volt, romlott. Összességében csalódás volt, mert annak ellenére, hogy 3 csillagos a minősítése, azért többet vártunk, főleg a "nívósnak" mondott D épületben. Az utazás napján viszont megtudtuk, hogy a szálloda most novemberben 3-4 évre bezár. Talán ez is belejátszott a koszba, igénytelenségbe, a személyzet viselkedésébe. Reméljük, hogy nem csak a rezsiköltségek emelkedése, hanem a felűjítások miatt is döntöttek a bezárás mellett a tulajdonosok. Bízunk abban, hogy pár év múlva egy nívós, kellemes szállodakomplexum nyit meg újra.
2022. február 14.a párjával járt itt 55 Sokadik alkalommal látogattuk meg, vettük igénybe a szálloda szolgáltatásait. Itt minden alkalommal jól érhettük magunkat, gyakorlatilag kifogások nélkül. A személyzet, a kiszolgálás családias, az ételek kifogástalanok, változatosak, ízletesek. Egy észrevételünk van, az pedig a termál medence hőfokára vonatkozik.
Sajnos a hőmérséklete, kiírás szerint 32-34 C fokos, de a valóságban ez nem igazán elegendő ahhoz, hogy az ember hosszabb időt eltöltsön benne. Ott létünk alatt, más vendégekkel beszélgetve, ez többeket is zavart, hisz egy melegebb vízben tovább tud az ember ücsörögni. Mivel tudomásunk szerint termál vizet használnak, így nem melegíteni, hanem inkább hűteni kell, ami azért nem akkor költség, hogy ne lehetne magasabb hőfokú a medence vize. Sok vendég ezért nem lesz visszajáró. Mi kitartunk és amikor csak lehet, megyünk, viszünk másokat továbbra is.
2020. október 4.barátokkal járt itt 55 A Hotel szolgáltatásai, elhelyezkedése, a személyzet, az ételek íze, változatossága, a szobák minősége, tisztasága, otthonossága csak egy szóval jellemezhető, KIVÁLÓ! Sok év után - akkor is maximálisan elégedettek voltunk - tértünk vissza és nem csalódtunk. Sokszor fogunk még visszajárni.
Csak ajánlani tudom, de erre nincs szükség, mert aki egyszer már volt ott, az biztosan visszavágyik.
2020. augusztus 20.a párjával járt itt 25 Nem eresztem hosszú lére, számunkra elfogadhatatlan ár/érték arányt képvisel. Lift nincs, autóval nem lehet a bejárathoz állni, a csomagokat messziről kell be és felcipelni az emeletekre. A szobában, a szekrényekben borzalmas dohos szag terjeng, az összes ruhánk, cipőnk, dolgaink elviselhetetlen szagot árasztanak.
A fürdőszoba katasztrofális állapotban, mindenhol levágott csövek vannak a csempékben, a járólapokon öklömnyi kitöredezett darabok, nem egy, hanem számolatlan. A vízcsap összevissza lötyög. Az éjjeleken szívroham közeli állapotba kerültünk, ahogy valamelyik szomszéd lehúzta a wc-t. Mély álomban próbálsz a meleg, fülledt szobában pihenni és arra riadsz fel, hogy egy hatalmas csattanás, majd a vízvezeték hörgése, remegése. Borzalmas. Az egyetlen gyenge pozitívum a vacsora volt, legalábbis egy étel, a marhapöri, ami kifogástalan ízvilágban, minőségben volt. A többi, az elmegy kategória. Szóval, napi 32 ezerért - igaz benne volt a strandbelépő - egy horror. NEM JAVASLOM? CSAK HA SZERETSZ BÜDÖS LENNI, ÉJSZAKA FELRIADNI ÉS EGY SZÍNVONALTALAN SZÁLLÁSRA PÉNZT KIDOBNI! ! !
2019. szeptember 1.barátokkal járt itt 55 Igazság szerint a szállodába véletlenül foglaltunk helyet, de nem bántuk meg. Első benyomás, hogy gyermekbarát szálloda, ami viszont számunkra nem túl kedvező, mert mi pihenni, kikapcsolódni szeretünk egy wellness szállóban és nem a gyermekzsivajt, hisztit hallgatni, a pancsolásukat elviselni.
Ennek ellenére ezzel nem volt gond, mert mint kiderült- szerencsére - a medence alkalmatlan a gyermekek gondtalan fürdőzésére a mélysége miatt, így a gyermekesek valószínűleg a fürdőbe tették át székhelyüket. A medencéhez kapcsolódik a két problémánk közül az egyik, mégpedig a víz szaga. A wc szagosító és dohos szag keveréke, amit nem igazán értettünk. Elképzelhető, hogy a klór helyett egy újfajta szert használnak, csak reméljük, hogy nem a rendszerben található penész szaga volt, ellenben elég irritáló. A következő gondunk az ágy matracának puhasága volt. Szerintünk az átlaghoz képest is túl puha. Képtelenség volt benne aludni, pihenni, mindketten egész éjjel forgolódtunk, hánykolódtunk, fájt a gerincünk. Természetesen ez mindenki számára más komfortot ad, de nekünk egy kissé elrontotta az éjszakáinkat. Ezzel a negatv résznek vége. A szoba, a berendezések, a fürdőszoba, a klimatizálás kifogástalan. Az étteremről, az ételek választékáról, - annak ellenére, hogy nem olyan széles, mint a bükki hotelben [moderálva - a szerk. ]- színvonaláról, minőségéről csak szuperlatívuszokban tudok beszámolni. Elképesztően jó volt minden, pedig gourmandok, gyakorló főző emberek vagyunk mindannyian. Helyi alapanyagokból, kiválóan készített, tálalt ételek. Bravó! A személyzetről túl sokat nem tudunk mondani, ami kommunikáció volt velük, az nem hagyott maga mögött kifogást. Köszönjük Dráva Termál Hotel!