2013. július 19., csoporttal járt itt 55 Ha már csárda, és Hortobágy akkor Tuba-tanya! Egy jó példa a profi magyaros vendéglátásra. Csak ajánlani tudom mindenkinek mind a tanyát, mint szállást mind a vendéglátást, melyet a Rápolthy család végez már jó sok éve, töretlenül és számomra hitelesen.
Sok Debrecen környéki tanyával és csárdával ellentétben itt komolyan veszik az alapanyagot, és olyan csárda hangulatot teremtenek, amiben nincs semmi mesterkélt. Sok sikert kívánok nekik, még több vendéget és esetleg egy kis továbbgondolást arról, hogy hogyan lehet kifejezni ebben a közegben a jövőt és modernizálódó magyar konyhát.
2013. július 5.a párjával járt itt 55 Debrecen csúcsétterme, a szó minden értelmében. Az egyik kiadvány keltette fel a figyelmemet, melyben az Ikon lett a vidék legjobb értelme. Természetesen kipróbáltuk, es azt kell mondjam, hogy nem túlzóak a kijelentések. Helyén vannak az ízek, nagyon különlegesek az alapanyagok es a köretek elkészítése zseniális.
Debreceniként nagyon büszke vagyok az Ikonra, látványosan kiemelkedik a helyi mezőnyből. Végre nem mirelitből van a zöld köret, es a mártások is igazi redukció eredményei. Olvasgatom a Tripadvisoron is a véleményeket, ebből ugyanez jön le, végre van Debrecennek egy újabb látnivalója, amiért érdemes eljönni. Az árak nagyon barátságosak, remelem tudják tartani ezt a szintet hosszú távon.
2013. július 5.családjával járt itt 35 Családommal kerestem fel kb. egy éve a Paripa Csardat egy vasárnapi ebédre. Az étterem nagyon szép helyen található, egy Debrecen közeli erdő közepén. Jó a hangulat, de sajnos az ételek minősége rendkívül lapos, és ez nagyon rontja az összképet. Csélingben sorakoznak a vasárnapi ebéd ételei, de sajnos azok nem haladják meg egy iskolai menza szintjét.
Nagy csalódás, hogy ilyen szép helyen ilyen minőségű az étel. Pedig ha az ember étterembe készül, akkor azért az étkezés az első es legfontosabb.
2013. július 1.a párjával járt itt 45 Debrecen egyik legrégibb étterme, és a mai napig az egyik legkedveltebb találkahely. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy harmadjára kaptam csak helyet a teraszon. Asztalfoglalás ajánlott. A kozmopolita étlap pontosan tükrözi a vendégkört, számos náció (főként fiatal egyetemisták) megtalálja az ínyére valót a vastag étlapon.
Olaszos, magyaros, indiai, mexikói fogás egyaránt megfér egymás mellett békességben, bár ahogy az lenni szokott, a mennyiség kissé a minőség rovására megy. A bőséges adagok és a gyors kiszolgálás azonban kárpótolják az éhes vendéget.
2013. július 1., üzleti partnerrel járt itt 55 Üzletfelekkel szoktam felkeresni ezt csodálatos nyóckeres éttermet, ahol tökéletes összhangban él együtt a zsidó és a magyar kultúra. A vendéglős hangulatról a Rosenstein család gondoskodik, állandóan ügyelve a minőségre és a vendégek hangulatára. Érezhető fejlődés figyelhető meg a tradicionális világtól a modern fúziós technikák irányába.
Nagy örömmel olvastam az egyik szaklapban, hogy Budapest legnépszerűbb étterme lett 2012-ben. Jó itt lenni!
2013. július 1., üzleti partnerrel járt itt 45 Üzletfelekkel jártam az Óbester hotel éttermében már számos alkalommal, különösen, ha a vendégeim egyben a hotel szállóvendégei is voltak. Nagyon hangulatos terasz várja a látogatókat, élménykonyhával és olaszos ízekkel fűszerezve.
A gasztronómiai háttérismeretekben és az alapanyagok minőségében még van hova fejlődni, de akinek ez nem elsődleges szempont, azoknak mindenképpen indokolt felkeresni ezt a kényelmes hotel-éttermet.
2013. július 1.barátokkal járt itt 55Barátokkal és kollégákkal voltunk immár második alkalommal ebben a fantasztikus étteremben, melyet egy testvérpár és családtagjaik üzemeltetnek. Nagyon jól eltalált ízek, olaszos felszolgálás, alapanyagok és a vendégek tisztelete: ez az Anyukám Mondta.
Mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el egyszer, ha ezen a vidéken jár. Tipp: a pizza a legjobb, amit eddig Mo-n ettem.
2013. július 1.barátokkal járt itt 35Tipikus old school étterem kommersz alapanyagokkal, gyakran fagyasztott köretekkel. Olyan, amiből 12 egy tucat. Fogalmam sincs, hogyan kapott ennyi 5 csillagos értékelést ez a hely. A dátumokból és a szövegből ítélve beépített 'kritikusokkal' állhatunk szemben.
Átlagos kiszolgálás, a hangulatról a televíziók gondoskodnak, melyek lekötik a tulajdonos figyelmét is.