2016. december 29.a párjával járt itt 55 Kedves Kikelet Club Hotelbe látogatók! Nagyon kis szép szállodába érkeznek, nagyon jó az elhelyezkedése, csendes helyen van és gyalogosan minden könnyen elérhető, viszont figyeljenek a szoba elhelyezkedésére, mi pont a lift melletti szobát kaptuk, és így 6 órakor ill. 20 óra után is sűrűn hallottuk a zajt.
Ezen kívül az ételek finomak, jól főznek, viszont nem mindenből pótolnak ( gyümölcs, édesség. . ) a svédasztalos ellátás ellenére sem. Ill. mi egyszer kértünk takarítást a szobánkba( egy hetes tartózkodásunk alatt), kitéve a takarítást kérek táblácskát. . no a takarító személyzet - a recepciós elmondása szerint- "biztos nem vélte elég koszosnak" a szobát. . Hogy takarítson? ? ? kérdem már én. . Úgy gondolom, ha már ki teszi a vendég a táblát azért teszi ki mert szeretném, ha porszívóznának vagy egy kicsit alaposabb takarítást kér. . De úgy vélem, hogy a személyzetnek nem kellene felül bírálnia a vendég kérését. Ezen kívül a recepciósok között is az információ áramlás nem a legjobb. . 2-3 órával a esemény előtt kérdem a recepcióst, hogy x vagy y időpontban kezdődik. Erre hát ő nem tudja a kolléganőt kell megkérdeznie, mire én akkor kérdezze meg kérem. Nem szeretné ő az éppen haza ment kolléganőjét (ezzel) zavarni. Szerencsére pont érkezett egy másik hölgy aki pontosan tudott tájékoztatást adni, egy a csomagban szereplő programról. Úgy vélem ilyen alapvető tájékoztatásokat kötelessége lenne egy recepciósnak tudnia, vagy legalább tudnia hogy hol keresse. . Ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!
Kikelet Club Hotel válasza
Tisztelt Sági Eszter!
Köszönjük szépen visszajelzését, örülünk hogy szállodánk elnyerte tetszését és az ételeink ízvilága is megfelelt az Önök ízlésének. Sérelmezte a gyümölcs és édesség utánpótlását a svédasztalon.
Kollégáink információi alapján abban az időszakban, amikor Önök szállodánk Vendégei voltak a gyümölcs kínálatunk szőlőből, ananászból, körtéből, mandarinból, almából állt. A több összetevőből álló gyümölcstálról természetes, hogy a vacsora végére valamelyik elfogy. Azonban, amikor Önök lejöttek vacsorázni, még sikerült mindegyik gyümölcsből fogyasztaniuk, ezért nem értem, miért képezte ez, panaszuk tárgyát. Az édességekből négyféle volt a svédasztalra kihelyezve, ha ebből egyféle elfogyott, azt sajnos nem mindig tudjuk pótolni, ezért van szélesebb kínálat, nem csak kettő közül választhat a Vendég.
Az Önök részére kiküldött visszaigazolásban feltüntettük, hogy a Sziklakápolnában az Éjféli mise 22:00 órakor kezdődik. A kolléganő sajnos most kezdett a recepción dolgozni, és a külső programoknak utána kellett néznie, melyért megértését ezúton is köszönjük.
Hála Istennek, az Éjféli misére egy másik Kolléganő tájékoztatása alapján sikerült eljutniuk.
Örülünk, hogy nagyon jól érezték magukat szállodánkban, legközelebb is várjuk Önöket szeretettel!
2017. január 3., , Kikelet Club Hotel