2016. június 5.barátokkal járt itt 45 Több alkalommal jártam már az Abacusban. Számomra óriási előnye,hogy közel van Budapesthez. A minden évben aktuális anya-lánya ill. barátnő-barátnő programokat szerveztem ide. Pontosan azért,mert ezek az alkalmak az együttlétről,a jó beszélgetésekről szólnak,és nem az autóban eltöltött hosszú órákról,míg elérjük a szálláshelyet.
A szálloda tiszta,kulturált,a személyzet többnyire segítőkész . A reggeli változatos,bőséges a kínálat. Kiválóak a kenyérnek és sült bacon kihagyhatatlan. A vacsora számomra kissé egyhangú. Az ételek nem igazán fantáziadúsak. Tulajdonképpen minden benne van 1-1ételben,ami kell,de mégsem egyedi,némelyik nem is
finom. A sütemények kinézetre igen gusztusosak,ellenben mindnek egyforma íze van. Kissé mű jellegűek. Zavaró volt számomra,hogy a vacsorához nem tesznek ki az asztalokra 1 kancsó vizet,sőt a pincérek szinte rossz szemmel nézik,ha nem rendelünk italt-aminek az ára egyébként igen borsos-. A wellness részlegben található úszómedence és környéke tiszta. Ugyan ki van írva,hogy a medencét gyerekek ne használják,de ezt senki sem felügyeli. Itt is ,és a jakuzziban is zavaró a gyerekek vízbe ugrálása,holott számukra van külön gyerekmedence. A gyerekek részére szervezett,ingyenes programok is vannak. Esetleg kibővíteném a felnőttek számára is 1-1esti programmal,hiszen a szállodában és a faluban sincs semmiféle lehetőség az esti kikapcsolódásra,szórakozásra. Ez a szálló kiváló azoknak,akik az ország távolabbi részéről érkeznek és pl. szeretnék a pihenést egybekötni Budapest felfedezésével,valamint azoknak,mint pl. én,akik kifejezetten csak pihenni,beszélgetni,együtt lenni szeretnének valakivel. Aki nem szereti az állandó gyerekzsivalyt,annak nem ajánlanám,hiszen a szálloda kisgyerekek számára ingyenes,így sokan érkeznek gyerekekkel.