2017. október 7.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda elhelyezkedése kiváló a város nevezetességeinek felfedezéséhez. A berendezés méltó a hotel névadójához, a zenei aláfestés visszarepít bennünket az időben. A szobák felszereltsége, tisztasága kifogástalan. A kreatívan tálalt reggeli úgy minőségileg, mint mennyiségileg megfelelő volt.
A személyzet fiatal tagjai vendégbarát szemléletűek, figyelmesek, segítőkészek. A város építészete lenyűgöző, egy élhető és kulturált város benyomását kelti, akár több napi élményt tud nyújtani az idelátogatónak. A szállodát jó szívvel ajánljuk másoknak is!
2017. szeptember 20.a párjával járt itt 55 Férjemmel töltöttünk el pár napot ebben a kedves Hotelben. A személyzet kedves, segítőkész. Különösen jól esett, hogy korai érkezés ellenére is elfoglalhattuk a szobát. A szoba tágas,tiszta és kényelmes volt. Az elhelyezkedése kitűnő. A város vendégmarasztaló, példásan tiszta, szemet gyönyörködtető sok virággal, a sok szökőkúttal igazán lenyűgöző.
Az éttermi ellátás is megfelelő volt. Máskor is visszatérünk ebbe a bájos kis városba és hotelbe. Köszönjük a kedves vendéglátást!