2016. március 4. járt itt 15 Egy kedves ismerősöm ajánlásával választottuk ezt a szállodát! De! ! ! Érkezéskor a recepciós hölgy gyakorlatlan volt,de gondoltuk most tanul be. Lift: tükrök elpattanva. A szobánk szintjén elég fura szag fogadott bennünket. A szobàba érve. . . a szag tompult kissé. . .
Bogártetemek maradványai a falon, plafonon, foltos szőnyeg, foltos matrac (mert ágykeret az term nem volt) a lepedő alá nem mertem benézni. A Tv kb 15 éves. Nem vert a víz minket mert nem volt meleg a szobàban. A fürdőszobában egy kb 10 éves hajszárító, foltos mosdó. Lementünk a bárba kávézni:3 fő kb 15 percig kèszítette nekünk a rendelteket, amit úgy bírt a felszolgáló hölgy kihozni hogy a kistányér úszott a kávéban, fizetni csak pontos összeggel lehetett, mert visszaadni nem tudott a hölgy (miért nem írattuk a szobaszámlához? ? ? ). Ezután, felvettük a köntöseinket, a wellness recepción senki, vártunk, áá végre megkaptuk a törcsiket, ezután meglátogattuk a wellnest, ahol egy kb 15 főből álló férfi csapat éppen vizipólózott az egyik medencében, teszem hozzá nem kis hanggal. Mivel pont itt vunk így az ételekről nem tudok nyilatkozni, de ezek után. . .