2022. szeptember 15., csoporttal járt itt 45 Rögtön szeretném megjegyezni, hogy 8. alkalommal jártunk a termál szálló apartmann faházaiban. Évek óta augusztus utolsó hétvégéjén egy 12 fős csoporttal. Sajnos ebben a vasárnapi fizetésnél derült ki, hogy a szállás árai kb. háromszorosára emelkedtek, így annyit fizettünk ellátás nélkül (illetve 10. 000.
- Ft-al többet), mintha Esztergomba mentünk volna egy 4 csillagos szállodába félpanzióba. Erősen átvágásnak és lehűzásnak éreztük a 61. 000. - Ft-os árat két éjszakára még akkor is, ha ebben benn van a fürdőbelépő. Azt gondolom hogy így lehet elveszíteni a törzsvendégeket Magyarország különböző szálláshelyein, ha nem becsülik meg azokat, akik évek óta oda visznek egy csoportot! Mondhatnám, hogy köszönjük, de sajnos rossz szájízzel mentünk el ebben az évben.
2013. július 30., csoporttal járt itt 55 Idén már 13. alkalommal jártunk az Öreg-tó Hotelben, így volt időnk megismerni Őket. Mint eddig minden évben az ifjúsági szállás, és az étteremben az étkezés is pazar volt. Mindhárom étkezésre nagyon finomat kaptunk. Nagyon meg voltunk elégedve a tisztasággal, a büfé kínálatával, a személyzet kedvességével.
Összességében nagyon köszönjük a vendéglátást! Jövőre újra jövünk! ! !