2021. november 20.a párjával járt itt 35 a bejelentkezésnél katasztrofális bakival indultunk, az én nevemre szóló szobához tartozó kártyát kiadták másnak. . . miután felfedtem a hibát, megkaptuk ugyan azt a szobát, belépő kártyával együtt. . . ennek az lett a következménye, hogy a már tévesen beköltözött vendégekre simán rányitottunk az ugyan oda szóló szobakártyával.
nem kicsit volt kellemetlen mindkettőnk számára. . . most akkor a wellnes részhez egy-két észrevétel. a részlegbe azonos szinten csak az éttermen keresztül lehet bejutni. mozgáskorlátozottak vagy idősek csak lépcsőn juthatnak vissza a szállodai részbe, ha vizesen nem akarják zavarni az éttermi szolgáltatást vizesen, köntösben. . . a medencék kicsik, egy 350 férőhelyes szállodának max 60 fős ilyentén részlege eléggé kevés. a welnness szinten NINCS mosdó, tusolási, átöltözési lehetőség! a részlegről le kell menni a szuterén részben található "öltözőbe", de ott min. 15 fokkal alacsonyabb a hőmérséklet. . . a lépcső és a közlekedő rész nem csúszásmentesített, megoldották a kérdést több "vigyázat, csúszásveszély! " táblával. . . a szállodai rész modern, minden kényelemmel rendelkezik. a tusolóban azért elhelyezhettek volna egy fali tartót a shampon/tusfürdő számára. a fűtést nem lehetett szabályozni, éjjel is min 24-26 C° volt a hálóban. Az étterm kellemes, a felszogálók figyelmesek. a svédasztalos kínálat viszont rendkívül szerény. hidegkonyha egyáltalán, a felvágott, sajt mennyiségre kritikán aluli. azért összességében jól éreztük magunkat, mert napközben a környék érdekességei, látványosságai remek programokat biztosítottak.