2022. szeptember 7.a párjával járt itt 55Nem először tértünk be a kávézóba. Régebben sütit fogyasztottunk, finom volt, de most kávéztunk. Gyors, udvarias kiszolgálásban volt részünk. Megemlíteném,hogy finom főzött fagylaltot is árulnak. Szerintem jó kis hely a város főterén.
2022. szeptember 7.barátokkal járt itt 45Többször betértünk már egy kávéra vagy cappuccinora. Nem csalódtunk. Udvarias, gyors kiszolgálásban volt részünk. Kint és bent is lehet fogyasztani. Az ár hasonló a többi kávézohoz. A város nyüzsgését lehet szemrevételezni. Nekünk bejött a hely.
2020. augusztus 17.a párjával járt itt 45Nagyon meleg volt és úgy gondoltuk betérünk egy kis fagyizásra, sütire. Két oldalról közelíthető meg. Mi az árnyékos oldalra ültünk. Kedves, udvarias kiszolgálásban volt részünk. Semmi extra, árak valóban magasak, pedig a Múzeumban kapott kuponfüzet kedvezményét is igénybe vettük. Nem tudom kihez-mihez alakították az árakat?
2020. augusztus 17.a párjával járt itt 55 Templom, oskolamester háza,további 3 helyszínen kiállítás. Bár aki körbe vezetett nem igazán volt gyakorlott, de így is érdekes, értékes kiállítást láthattunk. Többek között pásztói kötődésű Csohány Kálmán, Gaál István életútját követhetjük nyomon. Pásztó múltja-jelene felelevenedik. Ásványkincsekben is gyönyörködhetünk.
Okinawa japán szigetről készült csodás fotókiállítást is megtekinthetünk.
2020. június 21.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sajnos a termálvizes medencék nem működhetnek, mint ahogy a szaunák sem. Így a vendégeket is "nagyítóval" lehet keresni csak. Hiába forgómedence, csúszda,horgásztó, szabadstrand,játszótér meg minden ami kell egy strandoláshoz. De legalább nem volt tumultus. Pozitív volt viszont a masszázs amit kértünk, jól esett.
A gyér forgalom ellenére a vendéglátói szolgáltatás kielégítő volt, minden elismerés az ott dolgozóknak. Egyébként nagyon kis családias a fürdő a nagy terület ellenére.
2020. június 21.a párjával járt itt 45 Ha erre járunk és pont ebédidő van szívesen betérünk. Gyors, de nem utolsó sorban udvarias a kiszolgálás. Most a járvány idején egy kicsit másképp működik, de nagyon rugalmasan megoldották a "svédasztalos" jelleget. Úgy gondolom, hogy mindenki tud magának,ízlésének megfelelő ebédet választani.
Forgalmas út mellett, nem csak átutazó vendégek vannak, ami bizonyítja, szívesen ebédelnek a környékbeliek is. Nagy parkoló áll a vendégek rendelkezésére.
2020. június 16.a párjával járt itt 45 2020 júniusában szálltunk meg ebben a motelszobában. Mi 2 éjszakát töltöttünk el. Mikróval,tv-vel és hűtővel felszerelt szoba fogadott. Fürdőszoba kicsi,tusolóval ellátott, de célnak megfelel. Kedvezményes fürdőbelépőt kaptunk, de sajnos a vírus miatt a termálmedencék nem üzemelhettek. Mi igénybe vettük a masszázs szolgáltatást, nagyon jól esett.
. Étkezésről számos pavilon gondoskodik,de van étterem is,akár reggelizni is lehet. Szabadstrandolásra, horgászásra is van lehetőség. Érdemes a városban is körül nézni. Római Katolikus Templom, kálvária stb.
2019. december 21.a párjával járt itt 35Közeli fürdőben jártunk és úgy gondoltuk, hogy itt ebédelünk. Udvarias kiszolgálásban volt részünk,aránylag nem kellett sokat várni, de az étel amit felszolgáltak nem az étteremhez illő volt. A hús rágós, a sült burgonya mintha újra lett volna melegítve. Röviden: csalódás volt és az ár is elég magas a színvonalhoz képest.
2019. szeptember 15.barátokkal járt itt 45Jó választás volt az étterem. Nem kellett túl sokat várni a vacsora elkészültére. Jó ízű,elég adag mennyiséget szolgáltak fel. Udvarias gyors kiszolgálásban volt részünk. Hangulatos terasszal rendelkező vendéglátó hely, közvetlen a strand mellett,de a strand felől is van kiszolgálás. Átlagos vendéglátói árakkal. Csak ajánlani tudom.
2019. szeptember 15.barátokkal járt itt 45Kellemes, nyugodt hely attól függetlenül, hogy közvetlen a strand bejáratával szemben helyezkedik el. Kedves vendégfogadtatásban volt részünk, mindenről tájékoztatást kaptunk. A partner étteremben udvarias kiszolgálásban volt részünk. A szobában az ágy minden mozdulatnál nyikorog erre megoldást kell találni. Egyébként minden rendben volt e rövid idő alatt.