2017. január 28., kollégákkal járt itt 35 Szeretem az indiai ételeket, így rábeszéltem kollégákat, hogy térjünk be ide. Hárman menüztünk, a negyedik ember pedig tekercset evet. A leves finom volt, a főétel is az lett volna, de a naan kenyér kemény és száraz volt. Ketten kértünk még mangó szuflét desszert gyanánt, de az abszolút csalódás volt.
Ízre, állagra rendben volt, viszont a tálalás felháborító. Ha valaki megnézi a honlapjukat, azt látja, hogy a szuflé tálkája teljesen tele van. Ha az étteremben megnézi a pultban, szintén ezt látja. Azonban hamar kiderül a turpisság: a szuflé közepe hiányzik, kevesebb, mint a fele van a tálkának tele. Ügyesen ez a mennyiség vékonyan a tálka oldalára van kenve, a belsejében alig van.
2016. március 2., kollégákkal járt itt 55 Finomak az ételek, szépek, látszik, hogy törődtek a megjelenésével is. Adagok jók, bár én nagyétkű vagyok, így egy sütit még meg tudok enni egy cukrászdában utána. Nagyon hangulatos, a plafonig ki van festve a fal, tele van igényes díszítéssel.
Rengetek ételük van, a menü is vállalható szokott lenni, bár a leves néha lehetne egy fokkal nagyobb, vagy kisebb tányérban szolgálják fel, mert nem néz ki jól. Mexikói létére a pizzájuk is elég jó. Régebben lehetett kártyával fizetni, most már nem.
2016. március 2., kollégákkal járt itt 55Gyakran járunk ide kollégákkal. Finomak az ételeik, kiszolgálás kiváló. Viszont ha rendes akarsz lenni, és a tálcádat vissza akarod vinni, nehezen férsz hozzá a tartóhoz, mivel közvetlenül a pénztárnál van, és ott gyakran van sor. Az asztaltársaságnál ülőket nem feltétlenül sorban szolgálják ki, hanem egy-egy ember között másokat is, így egymásra kell várnunk, gyakran pár percet is.
2016. február 29.barátokkal járt itt 35 Teljesen retró hangulat volt. Foglalás nélkül is le tudtunk ülni délben négyen, viszont majd egy órát vártunk 3 rántott húsra körettel, és egy salátára. Jól laktam, de nem mondanám, hogy jó az ár-érték arány. Mindenki számoljon azzal, hogy egy borjú bécsi szelet 1600 Ft, és nincs az árban köret. Így egy ebéd alsó hangon 2000 Ft.
Sajnálatos, hogy ha nem jelzed rendelés előtt, hogy az asztaltársaság külön szeretné rendezni a rendelését, akkor a végén nem tudják szétbontani a számlát.
2016. február 29.a párjával járt itt 35 Heti rendszerességgel szoktam hozzájuk menni, összességében elégedett vagyok. De:
-az ételek képei az étlapon csak illusztrációk. Ami azt jelenti, hogy bár saláta van odaírva, és a képen paradicsom, paprika, uborka is látszik, ez a gyakorlatban hagymát hagymával, és káposztát jelent.
Mikor ezt megemlítettük a pincérnek, ő azt, mondta, hogy az ételek képei csak illusztrációk, nem fedik a valóságot. Tökéletes. Néha a menü kiírás is csak illusztráció, kaptam már más levest egyetlen szó nélkül, mint ami ki volt írva. -lehet is, meg nem is bankkártyával fizetni, párszor már sikerült, de általában nem, hiába van kiírva, állítólag valamilyen technikai probléma van. -az étel néha túl olajos, kell hozzá enni kenyeret. A grillezett szó egy kicsit túlzás rá, mind a grillezett húsok, mind a pisztráng inkább párolt, mint grillezett. -a mosdó lehetne igényesebb, bár papírtörlő, és szappan mindig van. A WC rendben van. -ugyanazok a számok mennek végtelenítve. Nincs más szerb pop sláger?
Yu-Grill válasza
Tiszteletem.
Köszönjük észrevételeit de a fotón csak a saláta ilusztráció de a húsok nem.
Amennyiben szeretné azt kapni ami a fotón van paradicsom,paprika,uborka megrendelheti de az plusz pénzt jelent a téli időszakban mert hiszen ez szezonális. Ami pedig a hagymát/hagymával illeti egyértelműen világos hogy nincs tisztában a tradicionális szerb konyhával és annak titkaival.
Nyáron természetesen ingyenes amikor ezeknek a saliknak az ideje van. Ami a mindennapi menüt illeti akkor van másik leves a feltüntetett helyett ha az előző már elfogyott. Ami pedig a bankártyás fizetést illeti nem tehetűnk róla ha nem működik a gps vétel mivel pincehelységről van szó,(sajnáljuk).
Ami pedig a grillezett húsokat illeti tesék a következőben szólni a felszolgálónak hogy jó kiszárítottan kéri a húsokat nem pedig omlósan, ugye ön egy szerb tradiciónális étterembe jött el enni így eről ennyit. Zenével kapcsolatos kritikáját elfogadjuk és orvosolni fogjuk.
2016. március 8., Yu-Grill, Yu Grill