2016. június 27.a párjával járt itt 55Nagyon tetszett a hely, az ételek, italok ára a normal helyekhez mérhető. Adagok abszolút rendben, ízléses tálalás, gyors kiszolgálás.
Kedves pincérek, mosolygós hölgy a fizetésnél.
A teraszon figyelnek a napernyőre, ha a nap úgy süt, arrébb tekerik, első a vendég.
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, ha egy jót akar enni! Mi alig bírtunk hazagyalogolni!
2016. június 27.a párjával járt itt 15 Sajnos a hotelről minden eszembe jut, csak a négy csillagos színvonal nem. 3 éjszaka alatt minden napra jutott egy-egy borzalom. 2201-es szoba, minden nap beszorult valaki a liftbe, és a dörömbölést, vésznyitó hangját csak mi vettük észre. . . még jó, hogy nem karbantartani mentünk.
Az étterem kínálata messze van a változatosságtól, ízvilágában is hagy némi kívánni valót. Aki nem siet, lemarad a desszertről, utánpótlás nincs. Reggelihez uborka penészes volt, banán az előző napról maradt, és borzasztó barna volt. (tudom, hogy van, aki így szereti) A wellnessről a gombás fertőzések, és a penészspórák jutnak eszembe, nem a kikapcsolódás. Ha gyermekem lenne, biztos nem engedném belemenni. A szoba függönyei koszosak, a zuhanyfüggőny szintén. Valaha fehér volt. . . Egyik nap az ágynemű cseréjét kértük, valóban cserét kértünk, nem újat. . . a mi hibánk, tehát hajak és egyéb szőrzetek a huzatban. . . köszönjük. . ! Ami kissé feledteti a dolgot, a bár koktéljai, és a légkondi. . . ide többet soha!
2016. június 27.a párjával járt itt 25 Sajnos a várakozásunk ellenére nem ütötte meg azt a mércét, amit a képek, illetve a leírás tartalmaz. Megérkezésünkkor a lift elromlott, mi még szerencsésen felértünk, de a garázsba már nem tudtunk újból lemenni pár holminkért. Az ottartózkodás alatt min. 3-szor ragadtak bent, és legtöbbször mi értesítettük a személyzetet a problémáról.
(A szobánk közvetlen a lift mellett volt. ) A fürdőszobában található zuhanyfüggöny nem tudni mikor lett kimosva, mert az amúgy fehér szín átbarnult. A szobában található többi függöny ugyanígy színét vesztette. Az első vacsora alkalmával még nem voltak gondok, viszont a változatosság nem jellemzi túlzottan a kínálatot sem húsok (minden nap pörkölt), sem savanyúság terén. . . almapaprikának, és vegyes vágottnak nyoma sem volt. (csak uborka) Talán egyik nap csirke roston, másnap panírozott. . . úgy gondolom ez nem 4*. . . . A wellness rész a legutolsó, amit értékelnék, egy szóval: borzalmas. . . . a vízben töltött 5 perc alatt úgy éreztem rögtön mindenem gombásodásnak indul. Amit először nem vettünk észre, az a vízben azonnal szemet szúrt. A víz alján megült a szemét, a homok (? ), bár nem tudom hogyan került oda. A falról mállott a vakolat, tapétával próbálták elfedni, de a pára és meleg hamar megkezdte munkáját. . . Penész és tömény klórszag mindenhol. A szaunát már nem volt gusztusunk megnézni. Ami pozitívum, hogy működött a szobánkban a klíma, illetve a gyerekeknek szánt játszósarok valóban élményt nyújt nekik. (Ugrálóvár és sok-sok játék)
De úgy gondolom, hogy egy négy csillagos hotelben az előzőleg felsorolt dolgok elnézhetetlenek. Sem a wellness, sem az étterem nem üti meg a mércét. Sajnálom, hogy az amúgy külsőleg szép hotel, belül miért ilyen igénytelen. Soha többet ide!