2018. szeptember 11.barátokkal járt itt 45Pazar környezet, finom borok.
A kiszolgálás kicsit akadozott. Összességében jó volt minden. Ha valaki csak csodálni szeretné a tájat, és közben bort kortyolgatni, akkor ide érdemes eljönni. Romantikus és nagyon hangulatos. Házi sonka, kolbász isteni finom.
2018. szeptember 11.barátokkal járt itt 55Barátnőmmel töltöttünk 2 éjszakát. A szoba igazából megfelelő méretű volt, viszont ami egy kicsit kényelmetlen volt, hogy az ágy két szélén már ott volt a fal, ezért csak az ágy végéből lehetett bemászni az ágyba.
A fürdő nem nagy, de a célnak megfelelt. A tisztaságra panasz nem volt, minden csilli-villi volt.
A személyzet nagyon kedves, segítőkész.
Ajánlom Mindenkinek!
2017. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A kiszolgálás kifogástalan. Kedvesek segítőkészek. Az ételválaszték bőséges.
A pizza nem volt jól megsütve, de a többi étel finom volt.
2017. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A fagyijuk tényleg nagyon finom. Az ára is rendben van. 250.-Ft. A kiszolgálás gyors, többen is vannak, de még így is kígyózó sor áll. Hát ebből is látszik a népszerűségük. A kínálat is bőséges.
2017. augusztus 11.gyerekekkel járt itt 55Különleges házias ételek. Én sült csirkemellet választottam, ami saját gazdaságukból származik. Kiderült, hogy a húsok és zöldségek is saját gazdaságból vannak. A sajtot is maguk készítik. Igazi tanyasi ételek, és nagyon ízletesek. Ha megint arra járunk, biztos hogy betérünk. Ajánlom Mindenkinek, aki szereti a hazai ízeket.
2017. augusztus 11.gyerekekkel járt itt 55 Mi a hotel különálló apartmanjában töltöttünk 3 nap/2 éjszakát. Ez a tó apartman. Ez helyileg nem a hotel szomszédságában van, kb 20 perc séta. Az apartman kétszintes és nagyon igényesen néz ki. Családosoknak kiváló. Csak ajánlani tudom. Lehetőség van átmenni a hotel wellness részlegébe, persze ez fizetős.
A wellness szerintem nagyon jól felszerelt, vetekszik bármelyik 4 vagy 5 csillagos szállodáéval. Mi csak jó szájízzel jöttünk el innen, és biztos hogy visszatérünk. A személyzet is segítőkész, kedves.
2016. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 55Isteni levendulás fagyit ettem. De rengeteg kombináció van. Mindenkinek ajánlom!! Hangulatos hely, barátságos kiszolgálás.
2016. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az ételek finomak. A kiszolgálás is rendben volt. A hely hangulatos. A kovászos uborka krémlevest ajánlom, isteni finom!!!
2016. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 55Nyugodt környèk, pihenésre alkalmas apartman, csendesek. A panoráma leírhatatlanul szép. Mi maximálisan megvoltunk elégedve. Szerintem egy kicsit drága.
2016. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 55 Tartalmas 4 napot töltöttünk itt. 2 gyerkőccel szinte egész nap animátorok foglalkoztak jobbnál-jobb programokkal. A gyerekek nagyon élvezték. A wellnes pici, de a programok miatt nekünk arra az 1-2 órára bőven megfelelt. (Elvileg ősszel átadják az új részt, és bővül a wellness).
Nyugodt környèk,pihenésre kiváló,a szobák tiszták (1 negatívum: két helyen szakadt volt a függöny a szobánkban) csendesek,a személyzet kedves segítőkész, barátságos. Mi maximálisan megvoltunk elégedve. Még visszatérünk! ! !