2016. augusztus 12.a párjával járt itt 55 A gyönyörű panoráma, a tiszta, ózonnal telt levegő! Továbbá a kiszolgálás kifogástalan volt. Az étterem kiváló! Gasztronómiai élvezetek egész tárházát nyújtja! ! ! Minden igényt kielégítő! A wellness részleg az elvárásoknak tökéletesen megfelel. A szobai tisztaság is teljesen rendben van, kifogás nem emelhető.
Tehát az ott töltött napok nagyon örömteliek voltak, szívesen visszalátogatunk majd. Mindenkinek ajánlani tudom ezt a csodálatos hotelt!
2016. augusztus 12.a párjával járt itt 45 Most érkeztünk haza a 3 éjszakás üdülésünkből. Ami nagyon tetszett, hogy a kertben van úszó és gyógymedence, gyerekmedence amelyeket este 10 ig használni lehet, ugyan igy a szaunát és jakuzzit is. Ennyi gólyát és fecskét ilyen közel még nem láttam, csodás látvány és a fecskék minden szúnyogot megesznek köszönhető a szálloda vezetésének akik hagyják fészkelni ezeket a gyönyörű madárkákat.
A tisztaság is minden dicséretet megérdemel. Az ellátás pazar , talán kevesebb választék is elég lenne. Remélem a Füzes Gyöngye gyógyvíz valóban megfiatalít , nagyon élveztük a fürdést. Mindenkinek ajánlom próbálják ki ezt a kellemes hotelt és csodálatos szolgáltatásait.
2016. június 28.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Visszatérő látogatók vagyunk Egerben és idei szállásunknak a Hotel Eger&Parkot választottuk egy kedvezményes kupon felhasználásával. És nagyon jól döntöttünk,hogy végre ezt a szállodát is kipróbáltuk! A bejelentkezés nagyon gyors volt,egy erkélyes szobát kaptunk a Hotel Eger szárnyban. A szoba berendezése szép,klímával LCD TV-vel,minibárral felszerelt.
A tisztasággal semmi probléma nem volt. A fürdőszoba nem túl nagy,de minden van benne ami kell (piperetükör,hajszárító,higéniai zacskó,még papírzsebkendő is volt),a fürdőkádnak mi külön örültünk! A Hotel elhelyezkedése nagyon jó,közel a belvároshoz,de mégis egy kis csendes utcában található. Minden látnivaló megközelíthető gyalogosan is. A szálloda udvaráról még az Érsek-kertbe is át lehet menni sétálni egy kapun,amit a szoba-kártya nyit. A Wellness részleg nagyon tetszett,A medencék elegendőek,változatosak,a kültéri élménymedence szuper,és rossz idő esetén be is fedhető. Nagyon jók a szaunák és a fitness terem. Első szállásunk volt Egerben,ahonnan nem mentünk a Városi fürdőbe,vagy a Török fürdőbe,mert minden igényünket kielégítette a helyi wellness. A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges és választékos volt. A pincérek vacsoránál nem erőltetik senkire az italfogyasztást,voltak kitéve vizeskancsók és vízautomata is. Külön megemlíteném a desszerteket,rendkívül finomak és szépek voltak! A Hotel személyzete kedves,segítőkész.
2016. május 26.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Jó szálloda Gyula belvárosában, nyugalom, relax , madárcsicsergés. Profi személyzet, tiszta, modern környezet, pazar gasztrónómia. Igazi feltöltődés, felüdülés volt minden perc. Biztosan visszatérünk, nagyon megérte az árát! Mindenkinek ajánlom, minden korosztály számára tökéletes, kisgyerekeseknek, nyugdijasoknak fiataloknak, középkorúaknak egyaránt. Köszönjük Corvin Hotel! ! ! :)
2016. március 17.a párjával járt itt 55 Már régóta vágytunk rá, hogy eljussunk a szállodába, és nem csalódtunk! A lovagi torna és utána a vacsora nagyon jó volt, gratula a szervezésnek, hogy azt a rengeteg embert ilyen gyorsan és gördülékenyen megvacsoráztatták! Szerencsénkre nem volt telt ház, így a wellnessben mindent nyugodtan ki tudtunk próbálni.
A csodálatos őszi napsütésnek és melegnek köszönhetően, pedig jókat kirándultunk a környéken, és még napozni is tudtunk :)
Az ellátás teljesen megfelelő, mindig volt mindenből, semmiből nem szenvedtünk hiányt :)
2016. március 8.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A hotel nagyon szép helyen van. A szolgáltatások első osztályúak, a személyzet kedves, segítőkész. A szobában tisztaság volt. A wellness pont megfelelő annak ellenére, hogy sokan voltak a szállodában. Kártyaszoba, pingpong, csocsó áll a vendégek rendelkezésére többek között. Köszönjük a pihentető napokat :)
2016. február 9.családjával járt itt 55Minden évben 2-3 szor megyünk el családi alkalmakkor,mindig kitűnő kiszolgálás,az ételek fantasztikusan finomak,az italok különlegesek,csak jót tudok mondani a helyről. A mai nap a lányom születésnapján a meglepetések netovábbja. Árban vendégfogadásban csak gratulálni tudok. Mindenkinek szívesen ajánlom. Köszönet az ott dolgozó személyzetnek.
2016. február 2.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Igazi hamisítatlan olasz étterem! Itt valóban megkaphatod az olasz gasztronómia színe-javát! ! ! Tengeri halak és egyéb herkentyűk igazi házi olasz tésztákkal! Fenséges íz kompozíciókat kóstolhatsz! A pizza pedig tökéletes! ! ! A tészta könnyed és a feltétek változattosága utolérhetetlen! ! !
Az étterem egészére jellemző az olasz elegancia és remek az enteriőr! ! ! Mindenkinek ajánlom, hogy egyszer látogasson el ide mert egy igazi olasz gasztronómiai élményben lesz része! ! !
2015. november 4.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tetszett a modern és kényelmes szoba! Tetszett a szoba felszereltsége és tisztasága, valamint a csodálatos kilátás. :) Tetszett a választékos reggeli, és a fantasztikus íz világú svédasztalos vacsora – ami a chéf keze munkáját dicséri! Öt csillagos volt A 0-24 óráig tartó wellness használati lehetőség ritkaság számba megy.
Udvarias, figyelmes személyzet, tisztaság, kényelem, szép park, nyitott terasz, csendes és nyugodt környék, kényelmes biztonságos parkolás
2015. július 28.a párjával járt itt 55Első kuponos nyaralás volt. nagyon megvoltunk elégedve mindennel. a szobák tiszták, az ételek változatosak és bőségesek, a személyzet kedves, udvarias. nagyon tetszett a szálloda saját strandja és gyógyvize, nem kellett kimenni a strandra. mindenkinek csak ajánlani tudom. ha tehetjük még biztosan visszatérünk. köszönjük ezt a kellemes hétvégét.