2016. november 2.a párjával járt itt 45 Összességében tetszett a Hotel Bellevue, főleg a Welness része, mert itt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő lehetőséget és a elég nagy is, nincs zsúfoltság. Amiben egy kicsit hiányérzetem volt az a szoba kialakítása és a fürdőszoba, egészen pontosan a zuhanyzó része.
A mai digitális világban /mobil, laptop stb…/ nem ártana több áramforrást elhelyezni, konkrétan 1 db szabad aljzatot találtunk a szobában. Az éjjeli lámpák helyzete is érdekes, mert úgy vannak felszerelve a falra, hogy az ágyból még véletlenül sem lehet fel és lekapcsolni. Javasolnék normál olvasólámpákat beszerezni. A zuhanyzó is érdekes volt, mert a víznyomás hiány miatt elég hosszadalmas és körülményes volt ez az egyébként egyszerű tevékenység. De mint, ahogy kezdtem is, összességében tetszett a szálloda, szép és jó az elhelyezkedése, nagyon szép a kilátás és kisebb-nagyobb túrázásokra is megfelelő helyszín.