2022. október 28.a párjával járt itt 45 Mivel már idén februárban is voltunk itt ezért is van összehasonlításra lehetőségem. Sajnos észrevehető az elhelyezéssel és a szállodai körülmények színvonalának lassú de látható leépülése. Ma Magyarországon talán nincs is olyan szálloda a ceglédin kívül, ahol a szobákban elhelyezett jó minőségű TV készülékeken 4 (azaz négy) mákosnudli minőségű képet nyújtó adások tekinthetők meg.
Jaj annak aki kisgyerekkel megy pihenni ebbe a szállodába, vagy rossz idő esetén a szálloda elhelyezkedése miatti sivár környezet nem ad lehetőséget a Tv nézés alternatívájára.
2022. február 25.a párjával járt itt 25 Már voltunk itt és több ismerősünknek is ajánlottuk. De amit most tapasztaltunk annak az a következménye ide többet nem jövünk.
oka:
- a hirdetett wifi elérésének módjáról sehol nincs kiírt tájékoztatás, - szobában semmilyen írásos tájékoztatás nem volt található,
- a szobában működtetett tv csak szobadísz, mivel a sugárzott adás képminősége élvezhetetlen volt, tartalma pedig megkérdőjelezhető (7 közszolgálatinak mondott magyar adó volt fogható),
- amikor a recepción elmondtam a fenti észrevételemet javító szándékkal, akkor az volt a válasz, hogy ez engem örömmel tölt el ennek örüljek, hogy meghallgattak (sicc). - sajnálom, hogy a régi élményeim miatt mentünk oda, mivel ez inkább a leépülés felé mutat.
2021. október 25.a párjával járt itt 45A várakozást alulmúló drágább szoba. A szálloda üzletpolitikája nem készült fel kellő mértékben a digitális valóságos igények napi rutinként történő kezelésére. Sajnos a dizájnra való törekvés nem minden esetben fele meg a funkcionális praktikumok megvalósításának.
Az éttermi kiszolgálás és az ellátás magas színvonalú, vendég-centrikus.