2017. augusztus 6.gyerekekkel járt itt 25 A várból visszafelé betértünk ebédelni. Az étlap alapján gondoltuk megéri,de amikor megkaptuk a kért ételeket,bizony elég nagyot csalódtunk. Az íz és a minőség sem volt a tppon. Arról nem is beszélve,hogy a felszolgáló a negyed üveg sört simán elvitte,még csak elnézést sem kért utólag.
Bár szerintem a török fogásként reklámozott "joghurtos uborkaleves" köszönő viszonyban sincs a valódival. Valószínűleg amikor végül bevették a törökök a várat,előtte megkóstolhatták,és úgy feldühödtek,hogy rögtön elfoglalták! Íze szinte semmi,a joghurtot nem is látta! Viszont kapor volt rajta egy kazalnyi. Nagy csqalódás!
2017. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 55 Esti sétánk alkalmával vetődtünk az étterem elé. Mivel borozgatni akartunk,gondoltuk előtte egy vacsora nem árt. A felszolgálók nagyon előzékenyek,és élő zene is van. Az étlap bőségesen kínál finomabbnál finomabb ételeket. Az ételeket rekord idő alatt megkaptuk,és nagyon meg voltunk elégedve velük.
Fiam egy burgert kért,és a mellé tálalt burgonyával nem is tudott elbánni. Párom egy pisztrángot rendelt,ami inkább dajkacápának hatott a tányéron. A szűzpecsenye fenomenális volt,ennyire jól elkészítve még sehol nem kaptam. Összefoglalva:igaz hogy csak véletlenül mentünk be,de ha legközelebb erre járunk,biztos hogy nem fogjuk kihagyni!
2017. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 45 Már említették,hogy ha Egerben jársz,ki ne hagyd ezt az éttermet. Hát most eljött a pillanat,és bementünk. Az első benyomás nem volt a legjobb,valóban mint egy lovagi étterem. 1650 körül. De viszont a felszolgáló nagyon előzékenyen invitált asztalhoz bennünket. Az étlap valóban nem a legolcsóbb,de ha végigolvassuk,nem fogunk csalódni.
A gyermekeknek is akad külön menü,és ha valaki nem tud elsőre választani szívesen ajánlanak ételt. Én csülköt rendeltem,igaz sok helyen ettem már és inkább úgy gondoltam valami táj jelegűt kellene kipróbálni,de a pincér ezt ajánlotta. Nem csalódtam,finom,puhára főzött és 1 adagnak hatalmas csülköt kaptam. A gyermek menü rántott csiréje két akkora szeletet tartalmazott,hogy néhány helyen a rendes adag sincs akkora. A házi sörük kiváló,pedig nem szoktam sörözni,de két pohárral megittam. A helyhez illő cserép poharakban és korsókban kaptuk az italokat. Ezt a helyet ki kell próbálni,és ha Egerben jársz biztos visszatérsz!
2017. április 22.gyerekekkel járt itt 55Egy borúsra sikeredett este tértünk be vacsorázni. A kerthelységben foglaltunk helyet bízva a szerencsénkben,hogy nem vizes étkezés lesz. A megrendelt ételek finomak,és kellő mennyiségben érkeztek. Gyermekeink alig tudták elpusztítani az adagjukat. Abban reménykedtünk hogy nekünk sikerül emelődaru nélkül is távozni,mert annyira jól laktunk,hogy legszívesebben ott maradtunk volna. Finom,bőséges aránylag olcsó fogások,remek hangulat jellemzi az éttermet.
2017. április 22.gyerekekkel járt itt 35 Annyi jót hallottam az étteremről,gondoltuk kipróbáljuk. A svédasztalos ebéd nem volt szokatlan,bár egy ilyen nagyhírű vendéglőnél meglepő volt. Az étel választékos,és bár a leves enyhén sós volt finomnak mondható. A fő fogás választéka zavarba ejtően sok,és igazat megvallva nehéz volt választani.
A sült csirke és a teriyakis csirke igazán pazar volt,bár a párom a párolt zöldségre azt mondta szinte nyers volt. Ami kissé megorrolásra késztetett,az a hozzáállás volt ami személyzet néhány tagja tanúsított. Az,hogy csapvizet kér valaki az ebédhez,szerintem nem ritka,csak épp nem szolgálnak fel ilyesmit. Természetesen a méregdrága ásványvizet mérhetetlen mennyiségben osztják.
2017. április 21.gyerekekkel járt itt 25 A visszaigazolás szerint egy tetőtéri légkondicionált apartman volt lefoglalva. Érkezéskor a tulajdonos közölte,hogy az itt levő apartman lesz amit elfoglalhatunk. Ők nem lesznek elérhetők csak telefonon,mert elutaznak. Első reggel már telefonálni kellett,mert a gázkazán nem működött. Alig volt langyosnak nevezhető a víz.
Nagynehezen telefonon tájékoztatott,hogy majd valakit küld aki elindítja. A gáztűzhelyet nem tudtuk begyújtani,mert a beépített gyújtó nem érte el a konektort. Következő reggelre raktak az ajtó elé egy doboz gyufát,de egy árva szó nem sok annyit nem mondtak. Aki a kazánt jött elindítani,szenvedett vele 15-20 percet,mert Ő sem tudta mit kellene csinálnia vele. Szintén telefonon kapta az utasításokat. Összességében elég fejetlennek tűnt az egész dolog. Légkondicionálásnak kinyitottuk az ablakot,bár én nem azt foglaltam,az udvarban ugyan van lehetőség grillezésre,de vajon kitől kellne kérni tüzelőt? Mert személyzetet csak a távozás napján láttam.
2017. április 21.a párjával járt itt 55 Már többször megfordultunk az étteremben,és eddig soha nem kellett csalódnunk. Ázsiai ízek végtelensége,az adagok nagysága és az árak alacsonysága csalogató lehet bárki számára. Sajnos az üzlet elég kicsi,de többnyire úgyis elvitelre kérik az ételeket a környékbeli irodák dolgozói.
Elég eldugott helyen van,és ha valaki nem tudja hol keresse,nehéz megtalálnia. A személyzet gondosan ügyel ki milyen ételt szeretne,segítenek kiválasztani az ételeket. A menü alacsony árú,és mindenki a kedve szerint variálhatja az öszzeállítást. Mellette van étlapos étel is,bár leginkább a menü a mértékadó.
2017. április 14.a párjával járt itt 45 Két éve voltunk itt utoljára,azóta megújult az étterem. Kellemes meglepetés volt,a régi csárda hangulatú asztalok után a bőrhatású székek és a csodás beltér. A felszolgálók udvariasak,érdeklődtek honnan jöttünk,mennyire tetszik a település.
De nem csak velünk voltak közvetlenek,hanem az épp kerékpártúrán levő német vendégeknek is nagyon kedvesen ajánlották az ételeket,figyelembe véve ki milyen ételt szeretne. Az ételek finomak,és mint a képek bizonyítják gusztusosak is. Sajnos a bajor ízvilágot nem találtuk az étlapon,de a vendéglő neve a Bajor,nem feltétlenül kell tovább vinni a régi étlapot. Hangulatos,tiszta,kényelmes!
2017. április 14.a párjával járt itt 55 Pár éve megfordulgatunk a vendéglőben. Három éve belefutottunk a Márton-napi menübe,ami fenomenálisra sikeredett,mint ízben,mint mennyiségben. A héten újra betértünk,és kétszemélyes tálat rendeltünk. Azt hittem a Márton-napi menüt nem tudják felülmúlni mennyiségben,óriásit tévedtem! A kétszemélyes tál három embernek is elegendő,nem marad éhes senki.
Egy apróbb konténer kellett a maradék elcsomagolásához,mert ilyen pazar ennivalót nem szabad veszni hagyni. Finom,bőséges,elfogadható árszínvonal!
2016. augusztus 18.a párjával járt itt 55 Pár hónapja nyílt meg tatán a Türkiz Pub,gondoltuk végre kipróbáljuk. A hely régebben kávézóként üzemelt,meg is lepett,hogy étterem lett belőle. Az étlap meglepően bőséges,és bár az árak nem a legolcsóbbak,mint a végén kiderült teljes mértékig elfogadhatóak. Az étel finom,bőséges,és ami nem elhanyagolandó friss alapanyagból nem előre elkészítve készül.
Igaz így kicsit többet kell várni,viszont amikor megérkezik az étel,nem kis meglepetés. Alig hittemel,hogy ez a rengeteg étel ráfért a tányérra,és a köret egy külön tálon érkezett! Tányéron nem kistányért kell érteni,kellemesen nagy az átmérője. Az étel friss,ropogós salátával,ízletes sülttel,és mártásokkal biztos hogy mindenkit elvarázsol. Persze ehhez tudni kell,hogy az ételek a török konyha ízvilágához igazodnak,aki nem díjazza a más ízvilágot,biztos nem fog örülni. A személyzet teljes mértékig kedves,és mindent megtesz a vendégért. Amikor ott jártunk,pont a foci Eb volt,és a Magyar-Portugál meccs közvetítése ment a háttérben. Igaz ez miatt,na meg mivel nemrégen nyitottak nem volt nagy tömeg,de a török származású tulajdonos magyarokat meghazudtolva szurkolt a csapatunknak. Végül megérdeklődte mennyire ízlett az étel,elmagyarázta miért kell tovább várni az elkészültére,és megköszönte hogy náluk jártunk!