2019. július 21.a párjával járt itt 45Nagyon szép a szállás, a személyzet eszméletlenül kedves, segítőkész. Minden egy ugrásra van a hoteltől. Nagyon köszönjük a kedves vendéglátást a személyzetnek! Bárkinek bátran ajánlanám a szállodát! Nagyon tiszta,modern és kiválló helyen van! Ha egyszer visszatérünk Szegedre, csak itt szállunk meg újra :) Köszönjük a kellemes időtöltést :)A jakuzzit a hirdetésből ki kéne venni. A Napfényfürdőbe kapott belépő helyette sokkal eredetibb.
2019. július 21.barátokkal járt itt 45Már 2 alkalommal voltunk a hotel vendégei. Azóta másoknak is ajánlom. Felejthetetlen pillanatok, mikor is vártuk, hogy hol és mit választottunk. Minden fantasztikus volt. Megtévesztő, hogy a térkép egy külvárosi részt mutat, de a legjobb helyen van. Az ételek nagyon ízletesek, az alagútrendszer pedig egyedi. Az új wellnes részleg nagyon jó lett.
2019. július 21.a párjával járt itt 55 Az udvarházban voltunk elszállásolva. Az ételek nagyon finomak voltak. A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt. Külön kiemelném Vikit, a Sportközpont dolgozóját, akivel nagyon érdekes, szinte baráti beszélgetés keretében ismerkedtünk meg a szállás történetével. A programjaik felnőttként is fantasztikusak voltak, kiemelném a Csík zenekar koncertet.
Egy nagyon kellemes, tartalmas hétvégét töltöttünk el. Biztosan visszatérünk még, reméljük unokáinkkal.
2018. október 15.a párjával járt itt 55Kedves fogadtatás, kiváló ételek. A hotel elhelyezkedése nagyon jó, a balkonunk a Balatonra nézett. A wellnes részleget nagyobbnak képzeltem. A recepciósok már a kitett reklámok olvasásakor is felajánlották segítségüket. Nagyon jól éreztük magunkat.