2014. július 26.a párjával járt itt 55 Egy hetet töltöttünk a szállodában, barátnőm unszolására az olcsóbb 3 csillagos Munkácsy szárnyban. Utólag megbántuk, mármint nem a nyaralást, csak a szobát. A legfelső emeleten szállásoltak el minket, ahol a klimatizálás nagyon nagyon várat magára a szoba teljes felújítása mellett. Más szinten lakók is szenvedtek éjszaka a meleg szobában.
Azt hittem 3 csillagnál az már alap hogy a szobában ne legyen elviselhetetlen a meleg. Szocreál fürdőszoba, mellékhelyiség és beépített szekrény. Leharcolt csaptelepek, szállodához nem méltó foltos, kopott szőnyeg, teregetési lehetőség nulla, széf nincs, tv és ágyszivacs nagyon gáz. Maga a szálloda és ahogy néztem a klimatizált Dürer szárny kiváló. A személyzet kedves, problémánkat orvosolandó kaptunk ventilátort, ami elviselhetőbbé tette az éjszakákat, nappal meg a medencében nem volt gond. ;) A Munkácsy szárnyban megszállóknak parkolási díjat számoltak fel, amit elég kicsinyesnek tartok. Az étteremben a választék pazar, az ételek nagyon finomak, akinek bármilyen kivetni valója van az biztos Michelin csillagos étteremhez szokott. Az biztos, hogy nemsokára újra felkeressük Gyulát és az Erkel szállót, de ezúttal a 4 csillagos Dürer szárnyban.