2023. június 25.barátokkal járt itt 15 A hellyel fizikai értelemben (is) vannak gondok, mindezeket tetézi hogy az üzemeltető tulajdonos . . . (moderálva)
Az utóbbi időben a hely nevéhez és tematikájához méltatlan zenei estek vannak, amelyeknek semmi közé nincs a Depeche Mode-hoz. . .
Jó érzésű, őszinte embereknek nem ajánlom a helyet, mert negatív vélemény kinyilvánítás esetén nyilvános megszégyenítésben lesz része a közösségi médiában. . .
2018. július 1.családjával járt itt 55 Csodálatos 5 nap / 4 éjt töltöttünk júniusban Sopronban a Vadászkürt Panzióban, a Volt Fesztivál kapcsán. Tágas, tiszta, igényes és ízléses szoba várt minket. A szobaár korrekt, a hozzá tartozó reggeli finom, bőséges, változatos volt. A Panzió és étterem csendes, jól megközelíthető kertvárosi környezetben fekszik, közel a belvároshoz.
Nyugodt hely, nyugodt embereknek. Ajánlom annak, aki nyugalomra és finom étkezésre vágyik. Külön köszönet illeti a szállásadókat, amiért biztosították a szállást olyan időszakra, amikor Sopronban lehetetlen szállást találni! Köszönjük!