2017. június 13.a párjával járt itt 55 Nagyon tetszett a hotel, mivel mi sok helyen megfordultunk már,így rangsorba helyezve a hoteleket, ez a 2. helyre került nálunk. Nem gondoltuk hogy lesz még egy szálloda ami felülmúlja az eddigieket. Nagyon szép, elegáns és tiszta hotelbe érkeztünk. Nagyon tetszett a hotel, a szoba berendezése, valamit a sokféle wellness medence,pihenőszigetek, szaunák sokasága.
Mivel jó idő volt , a kinti medencét is tudtuk használni, bár nekem ott kicsit hideg volt a víz hőmérséklete. Egyedül az ételek választékával voltunk kicsit elégedetlenek, ha már olasz szállodáról van szó és olasz szakáccsal rendelkeznek,hiányoltuk az igazi olasz ételeket, valamint hogy nem voltak halételek ill. mivel hőség volt,desszertként a fagylalt is jobban esett volna mint a krémes sütemények, mindezeket leszámítva,maximálisan tetszett minden,nagyon jól éreztük magunkat, gratulálunk a kedves személyzetnek is és további jó munkát kívánunk. Ide mindenképpen vissza fogunk térni a családdal és a barátokkal.
2015. október 30.gyerekekkel járt itt 55 Már többször jártunk itt,nagyon szuper szálláshely,többen voltunk, családdal, gyerekekkel, barátokkal,így teljesen ideális. Csendes,tiszta ,rendezett szobák,jól felszerelt nagy konyha. Az elhelyezkedése is nagyon jó, szinte a központban van, egy kis sétával közel a fürdő,boltok, vár stb.
A szállásadó hölgy nagyon aranyos és kedves,külön gratulálunk neki és köszönünk mindent! Bátran ajánlom mindenkinek ezt a remek helyet!
2015. október 30.gyerekekkel járt itt 55 Mi minden évben(már kb. 6 éve)eljövünk Sárvárra a Simon-Júda napi vásárra-ezt mindenkinek csak ajánlani tudom. Véletlenül találtunk rá erre az étteremre, de azóta mindig ide járunk. Most sem csalódtunk benne,kellemes, tiszta, hangulatos kis hely,most mivel sokan voltunk,az emeleten terítettek meg nekünk.
Nagyon finomak az ételek,mindenki meg volt elégedve a minőséggel is, aránylag gyors a kiszolgálás, bőséges a választék, különleges ételekből főleg. Nagy adagokat is kaptunk, egyedül a tányéron lévő díszitést hiányoltuk,eddig mindig kaptunk a tányér szélére gyümölcsöt, zöldségszeleteket stb. A felszolgálók kedvesek,segítőkészek. Nem csalódtunk most sem, bátran ajánlom mindenkinek.
2015. október 30.gyerekekkel járt itt 25 Múlt hétvégén jártunk ebben az étteremben. Nem most voltunk először,de eddig mindig maximálisan megvoltunk elégedve mindennel. Nem tudjuk hogy tulajdonos váltás is történt vagy csak az alkalmazottak újak,de hatalmasat csalódtunk. Családdal ás barátokkal érkeztünk ide,az ételekre elég sokat kellett várni,egyikünk gulyáslevest rendelt,kb.
1/2 óra múlva ! ! ! ! ! közölte a felszolgáló hogy sajnos nincs,kérjünk mást. Kértünk,pörköltet. Ismét eltelt 15-20 perc(addigra mi már megkaptuk a főételeket is) közölték hogy nincs pörkölt sem, ezért nincs gulyáslevesük sem! ! ! ! Nem értem hogy az ételrendelésekor ezt miért nem tudta ill. miért nem közölte a pincér? ? ? ? ? A Hagymás rostélyos szinte gumiszerű,ehetetlen volt, a pulykahúst odaégették(ezt vissza is küldtük), a palacsintára ismét 20 percet kellett várni,szintén meg volt égetve! ! ! ! Sajnáljuk hogy ilyen szintre süllyedt ez az étterem,eddig sem a kiszolgálással, sem az ételek minőségével nem volt panasz,de azt hiszem ide többet nem megyünk. Különben az étterem nagyon szép, családias és tiszta.
Borostyánkert Vendéglő válasza
Kedves Sissy! Sajnáljuk, hogy vendéglőnkben ilyen negatív tapasztalatot szerzett. Szerencsére nem ez a jellemző. A pincér fiú akkor kezdett és azóta már nem dolgozik nálunk. Szeretnénk ha ismét vendégeink között üdvözölhetnénk Önöket.
2016. április 12., Germán Ervin, tulajdonos
2015. április 20.barátokkal járt itt 55 Múlt hétvégén a párommal és a barátainkkal voltunk ebben az étteremben. Ezen az oldalon kerestem rá ,mielőtt elmentünk és nem csalódtunk az ajánlásokban. Nagyon finom,ízletes,bőséges adagok,extra gyors és nagyon kedves kiszolgálás és az árak is nagyon jók. Az étteremben nagyon sokan voltak(amin nem csodálkozom),de érdemes előtte telefonon helyet foglalni.
Az ital árak ugyan kicsit húzósak,de még így is viszi a prímet. . . Mindenkinek ajánljuk,ha erre jár legalább egyszer próbálja ki. Mi biztos visszatérünk,ha Győrbe járunk,csak ide fogunk jönni ebédelni. Gratulálunk!
2015. április 9.gyerekekkel járt itt 55 Húsvét hétfőn voltunk itt a családdal ebédelni. Nagyon hangulatos,családias a belső elrendezése. A felszolgálás
nagyon gyors volt,hamar megkaptuk a rendelt italokat,ételeket. Finom,bőséges a kínálat,hatalmas adagokat kaptunk,nem sajnálták ki az alapanyagokat semmiből. A nagy adagokhoz képest az ára/amit először kicsit sokkaltunk/ teljesen megfelelő volt.
Kérés nélkül becsomagolták a megmaradt ételeket,a pincérek nagyon segítőkészek,barátságosak voltak. A szakácsnak üzenjük, ha esetleg olvassák ezt az oldalt, hogy a Gundel-palacsinta tölteléke elbírna egy picivel több cukrot is. . . . ,de különben isteni volt! Mindenkinek ajánljuk ezt az éttermet.
2014. szeptember 2.gyerekekkel járt itt 55 Idén nyáron unokahúgom esküvőjét tartottuk itt ,a panzió éttermében. Hangulatos környezet,gyönyörő parkkal,az ódon épületekkel,idilli helyszín egy ilyen eseményhez. Nagyon jól érezte magát mindenki,a fergeteges hangulathoz hozzájárult a bőséges és nagyon finom vacsora,a nagyon kedves és gyors kiszolgálás,gratulálunk és köszönünk mindent a szakácsnak és az ott dolgozóknak.
A szobák is tiszták,szépen berendezettek. Mindenkinek csak ajánlani tudom,mi már sok helyet kipróbáltunk,ez a panzió méltán megérdelmelné az *****-ot ! ! !
2014. június 13.a párjával járt itt 45 Múlthétvégén voltam itt a párommal, 2 nap-1 éjszakát töltöttünk a hotelban. Az elején kellemes meglepetés ért minket,mert mi úgy tudtuk hogy csak reggeli van a csomgaban,de kiderült hogy félpanziós. A fogadtatás nagyon kedves volt,jóval előbb érkeztünk mint 15,00 óra,de a recepciós hölgy mosolyogva közölte hogy foglaljunk helyet és azonnal utánanéz hogy kész-e a szobánk,nem is kellett 10 percet várni és elfoglalhattuk.
A szoba tiszta volt,rendezett és tágas. Tetszett hogy a teraszon is voltak napozóágyak,
kitudtunk feküdni. Az viszont már nem annyira,hogy a bejáratnál lévő teraszos asztaloktól ez nem volt elhatárolva egy paravánnal pl. ,hogy ne a kávézó,cigiző vendégektől 1 méterre feküdjünk. A wellness nagyon jó volt,szerintem minden igényt kielégített,de a víz agyon volt klórozva,szinte úgyis csípte az ember szemét ha nem is ment víz alá. Az itt felhólyagzott falak felújításra szorulnának. A masszőr hölgyek előtt le a kalappal,a férjem is én is maximálisan megvoltunk elégedve,nem csak simogatást kaptunk,mint máshol dupla ennyi pénzért,ezúttal is köszönjük Erszikének és Szilvinek! Az ételek minősége és mennyisége teljesen jó volt,meglepődve,de nagyon jó ötletnek tartottuk hogy a vacsoránál szalonna ,kolbász és lila hagyma is volt kitéve,valamint a reggelinél jégbehűtött pezsgő. Összeségében jól éreztük magunkat,még két negatívumot említenék meg, az egyik hogy a szakadt,rongyos köntösök nem illenek bele a ****-ba,nem hiszem hogy olyan nagy összeg lenne ezeket lecserélni,valamint hogy a parkolásért pénzt kérnek,ez benne kellene hogy legyen az árban.
2014. május 14.gyerekekkel járt itt 45Ebédelni mentünk a családommal Anyák-napján. A pinérek kedvesek,udvariasak voltak. Az étlap választéka bőséges volt,az ételeket hamar kihozták,nagyon finomak voltak. Az ár-érték arány szerintem a helynek megfelelő volt. Ajánlom másoknak is. Az étterem berendezése,bútorzata kicsit felújításra szorulna,viszont jó időben kihasználható a hatalmas a fedett terasz része.
2014. április 15.a párjával járt itt 35 Párommal voltam ebben a kis hangulatos panzióban,3 nap-2 éjszakát. Nagyon jó központi helyen van a belvárosban. A tetőtéri szoba berendezése,nagysága megfelelt,tiszta volt. A személyzet kedves,udvarias volt. Az ételek bőségesek voltak és nagyon finomak. Gratulálunk a szakácsnak.
Két dolog volt kicsit negatívum,az egyik hogy nincs parkolója a panziónak,minden fizetős a városban,a másik pedig ami nagyon zavart minket,hogy a fürdőszobában iszonyú csatornaszag terjengett,nem győztünk szellőztetni,ezt leszámítva tetszett.