2014. március 18.gyerekekkel járt itt 55 Múlt hétvégén voltunk a családdal most már másodjára ebben a hotelban. Hát most sem kellett csalódjunk. A szobák tiszták,az ágynemű,törölköző,köntös illatos-nem fertőtlenítőszagú mint sok helyen. A fogadtatás kedves és udvarias volt,mint ahogy a személyzet összes tagja. A wellness nagyon szuper,szerintem minden igényt kielégítő.
A többféle hőmérsékletű szaunákban finom illóolaj illatok,jólesett kiúszni a kinti medencébe. Hangulatos a kandalló a pihenőrészen,mindig találtunk üres ágyat is. Az ételek választéka átlagon felüli, ennyi félét kevés helyen találni(sőt,mi még nem is találtunk ilyen hotelt). Nagyon finomak,gondolva a különböző diétásokra is. Szerintem híztunk ezen a hétvégén jó pár kilót! ! ! Maximális elismerésünk a pincéreknek,akik ahogy kiürült egy pohár,tányér,már ott is voltak és elvitték az asztalunkról. A város nagyon aranyos,jól esett sétálni a Malom-tó körül,gyönyörű volt. Mi biztos visszatérünk még, és rábeszélünk mindenkit hogy jöjjön el ide. Nem találtunk negatívumot,itt minden teljesen ok. volt!
2014. március 12.gyerekekkel járt itt 55 Már többször jártunk itt,de legutóbb a múltheti torkos csütörtökön voltunk vacsorázni a családommal. Nem nagy,de annál hangulatosabb a berendezése,az étlapon bőséges a választék, az ételek nagyon finomak és hatalmas adagok(nem tudtuk megenni mindent). A fiatal személyzet nagyon kedves és udvarias volt.
Az ételeket hamar kihozták,nem csalódtunk benne. Egy kicsit drága,(bár most csak a felét kellett fizetni)de az ár-érték arány megfelelő. Összeségében nagyon tetszett,bárkinek merem ajánlani.
2014. február 25., kollégákkal járt itt 55 Tavaly karácsony előtt voltunk vacsorázni a munkatársakkal az étteremben. Nagyon szép a belső berendezés,a bútorok,az asztaldíszek,hangulatos a hogy a kandallóban ég a tűz. A kiszolgálás gyors volt és udvarias,az ételek nagy adagok voltak és finomak,tetszett hogy nagy a választék és sok különleges étel van az étlapon.
Egyetlen hátrány hogy kissé borsosak az árak,többször elmennénk ha kicsit olcsóbb lenne, mindent összevetve,merem ajánlani mindenkinek, hogy legalább egyszer próbálják ki,főleg így karácsony tájékán. . . ! Plusz pontot érdemel,hogy a távozásakor a pincérek felsegítették a hölgyek kabátját!
2014. február 20.gyerekekkel járt itt 55Nagyon sokszor voltunk már ebben az étteremben,mivel minden hónapban tartanak "torkos csütörtököt", így ezt szinte mindig kihasználjuk. Nagyon szépen berendezett,modern,tiszta étterem. A felszolgálók nagyon kedvesek. Az ételek szerintem teljes áron sem drágák, finomak, bőséges adaggal,és sok különlegesség van az étlapjukon. Összeségében ajánlanám mindenkinek,nagyon tetszik!
2014. február 20.családjával járt itt 35 Tavaly február elején jártunk a hotelben. Már oda találni sem volt könnyű,csak egy kis tábla mutatta hogy merre kell bekanyarodni. A szálloda környéke borzalmas,egy benzinkút és egy ipari park közepén található. A kilátás is egy gyárra nézett. Maga a hotel belül nagyon szép, elegáns,a szobák tiszták,a welness elég kicsi,csak egy szauna üzemelt.
Ami nagyon lehangoló és egyben felháborító volt,az hogy megengedik a wellnessben az étkezést,még hozzá úgy hogy az étteremből megrendelt sült burgonyát behozták,csak úgy terjengett a "konyhaszag"! Ez úgy gondolom még akkor sem lenne megengedhető ha gyerekekről van szó. A medence kicsi volt,szinte csak egy valaki tudta úszásra használni. Sajnos az idő miatt a kinti medencét nem tudtuk élvezni. Az ételek finomak voltak,bár nem volt nagy választék,a személyzet kedves volt. Összességében nem igazán ajánlanám másoknak,nálunk nem került fel a kedvencek listájára. Ami ugyan nem a hotel hibája,de sajnos szinte mindenhol látjuk és szánalmas,hogy az emberek még a vacsorához sem tudnak kellően felöltözni, a papucs és tréningruha feeling a "menő". Úgy gondolom meg kellene tisztelni a 4 csillagot és minden éttermet legalább azzal hogy normális ruhába bújjanak!
2014. február 18.a párjával járt itt 55 Tavaly tavasszal töltöttünk el egy hétvégét a párommal itt. Nagyon megfogott a mediterrán stílusban épült szálloda. A fogadtatás,tájékoztatás nagyon kedves volt. A szoba elegáns,tiszta és kényelmes. Jólesett az ajándék bonbon és a tévé bekapcsolásakor a névre szóló üdvözlet is!
A fürdő tágas volt,az itt bekészített Yves-Rocher termékekért plusz pontot érdemelnek. A wellnessz kiváló volt,a medence,jakuzzi,sókabin,szauna,jégkása,Kneipp-taposó,merülő medence stb. . . . minden volt, mi szem-szájnak ingere. Kellemes volt hangulatfényben,csendben a meleg ágyakon pihenni. Az ételek mennyisége és minősége teljesen megfelelt a négy csillagnak. Bár egyre kritikusabbak vagyunk a szállodákkal kapcsolatban,összeségében bárkinek merem ajánlani és ajánlottam is ezt a helyet,ide bármikor visszajönnénk,nem találtunk kifogást! Gratulálunk és további jó munkát az ott dolgozóknak.
2014. február 17.a párjával járt itt 55 Január végén jártunk itt a párommal,egy hétvégét foglaltam ebben a csodaszép hotelben. Már régóta kinéztem magamnak és nem csalódtam benne! Csodálatos környezetben,szépen felújított, igényes mesebeli kastély várt minket. A fogadtatás a kapunál,a recepción nagyon kedves volt,nagyon jól esett hogy felvitték a csomagjainkat a szobába.
A szoba tiszta,kényelmes volt,jó ötlet volt a párnánkra tett bonbon. A wellness részleg elfogadható volt. Az ételek kimagaslóan különlegesek voltak,bő választékkal,ínyencségekkel. A fűszerek párosítása bizonyos ételekkel hihetetlen gasztronómiai élményt nyújtottak. Értem ez alatt pl. a tárkonyos vaníliakrémet,gyümölcslevest levendulával stb. Gratulálunk a séfnek! Az étterem személyzete nagyon figyelmes,udvarias és segítőkész volt. Az egyéb szolgáltatások további kellemes időtöltést jelentettek(bowling,fallabda). A délutáni forralt bor és sütemény már csak hab volt a tortán. Ami külön nagyszerű élmény lehetett volna,a kinti medence használata a téli időjárás miatt sajnos nem volt lehetséges. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a helyet,ha lehetőségünk lesz rá nyáron mi is vissza fogunk ide még egyszer térni. Nagyon jól éreztük magunkat,teljesen kikapcsolódtunk ebbe a pár napban. Köszönjük!