2019. február 15.gyerekekkel járt itt 15 Kislányommal szerettünk volna betérni oda kerékpározásból hazafelé. Imádjuk a cicákat, nekünk is van, és tudatos állattartók vagyunk. 7 éves a kislányom és közölték velünk, hogy az a szabály, hogy 8éves kor felett tartózkodhatnak ott gyermekek. Eljöttünk, megértettük. Több szülő ismerősünk is mesélte, hogy kisebb gyermeke nem mehet még be a kávézóba.
Hivatalosan születésnapi zsúrokat viszont tart a kávézó csoportos rendezvény keretein belül. A tulajdonostól megkérdeztük, látván a képeket , hogy több 6-7 éves gyermek is ott tartózkodott a zsúron. A mi gyermekeinket nem engedték be 7évesen. Velünk. Írásban azt a tájékoztatást adták, hogy szülői felügyelettel voltak a gyermekek a zsúron. Nos az én gyermekemet nem engedték be , mert a házirend alapján 8éven aluli nem tartózkodhat bent. A kávézó kérdésünkre elismerte a szülinaposon kívül senki sem volt még 8éves. Kérdeztük ha mi bemegyünk egy süteményt és kávét elfogyasztani abban az esetben a mi szülői felügyeletünk nem egyenlő a szülinapi zsúron tartott felügyelettel? Nagyon nem korrekt ez az eljárás. A tulajdonos erre nem tudott magyarázattal szolgálni, mindössze megadta a telefonszámát, hogy inkább szóban beszéljük meg. . Több veszprémi anyuka is fel van háborodva, térítésért, zsúr tartása esetén beengedik a gyermeket aki 8éven aluli, de a hétköznapi fogyasztás alkalmával nem!