2020. július 14.családjával járt itt 25Két pizzát vettünk, előre kifizetve házhozszállítással. Időben megkaptuk, de az egyik pizza olyan szinten száraz volt, hogy az ehetetlenné tette. A dupla sajt helyett szerintem csak fél adag volt, a gomba, kukorica csak rádobálva a tetejére, ami jól kiszáradt sütés közben. A széle legalább 5cm volt. Nagyon bosszantó amikor éhes az ember!
2019. március 10.gyerekekkel járt itt 55 CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK! ! ! :)
A kislányom születésnapi meglepetése volt, hogy elmentünk egy hétvégére. Vittem számgyertyát, megkértem a pincért, hogy a vacsoránál legyen szíves beletenni a desszertbe. Olyan desszertet kapott a kislányom, mintha torta lett volna és még szülinapi zene is szolt mellé.
:) A másik nagy pozitívum, hogy otthon maradt az úszószemüvege a lányomnak, másnap reggelre a vezető hozott egyet kölcsönbe. :) A hely fantasztikus,a vezetők és a személyzet nagyon kedvesek figyelmesek. A szakácsuk fantasztikusan jól főz. Hatalmasak az adagok. Tiszta és nagyon kényelmes a szoba. A wellness részleg kitűnő.
2018. október 23.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Három éjszakát töltöttünk el itt. A szálló gyönyörű környezetben erdőben egy tó mellett van. Nagyon hangulatos, kellemes, szép és egyszerű a berendezése (semmi felesleges flanc). Az alkalmazottak kedvesek, a pincérek előzékenyek, figyelmesek. Az ételek nagyon finomak, le a kalappal a szakácsok előtt.
A szobánk nagyon tiszta (ez ritka), tágas volt, világos (hatalmas ablak) nem túlzsúfolt, az ágyak kényelmesek. A wellness részleg tiszta és nagyon szép. A masszázs kitűnő. A csendet harapni lehet, ha valaki kifejezetten pihenni kikapcsolódni szeretne, csak ajánlani tudom a helyet.
2018. július 28.gyerekekkel járt itt 25 Erkélyes szobára kattintottam,ehelyett egy túlzsúfolt sötét lyukat kaptunk. Nyomasztó volt. Penészes klíma rácsokkal, ami nem hűtött rendesen (27°C éjjel). Helikopter hangú fűrdőszobai elszívóval, ami vastagon szőrös volt a portól. Az ablak kicsi volt, magasra téve, nehezen lehetett elérni. A régi rugós ágyon minden mozdulatát hallottuk éjszaka.
Reggel haza is mentünk. 4 éjszaka helyett 1 lett. Hatalmas csalódás volt. A wellness részleg nagyon jó, a reggelink bőséges és választékos. A szoba egyébként tiszta volt, az ágynemű is. A fürdőszoba szép és tiszta.
2018. január 25.gyerekekkel járt itt 55Véletlen kerültünk ide egy vasárnapon. Svédasztalos ebéd volt, ahova foglalni kellet volna, de így is készségesen kínáltak hellyel. Akármit ehettünk. Nagyon sokfélét megkóstoltam. Én egy finnyás ember vagyok, de MINDEN NAGYON FINOM volt. Tiszta hely, kellemes ízek, kedves személyzet.
Ha csak lehetőségünk lesz rá vissza térünk.
Köszönjük Fortuna! :)
CSAK AJÁNLANI TUDOM!
2017. január 24.gyerekekkel járt itt 55Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyjából 4 hónapja voltunk utoljára. Nagyon szeretjük, ha Halason járunk oda szoktunk betérni. Az ételek finomak, az adagok bőségesek, a kiszolgálás gyors és kedves. Nincsen semmi túlfűszerezve, kisgyermeknek is bátran adható.
Halason szerintem az egyik legjobb étterem.
2017. január 17.gyerekekkel járt itt 55 Legutóbb egy hónapja voltunk a családommal. Az ételek fenségesek, nagy adagok. A kiszolgálás gyors, a felszolgálók kedvesek. A legjobb pizzát életemben ott ettem (bőséges, szaftos, kellemesen vékony a tésztája és a kiírt méretnek megfelelő). Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Családi evésre mindig ide járunk, a 7 éves kislányom piros pontért is mindig ide szeretne menni ünnepelni. :D
2016. július 19.gyerekekkel járt itt 55 Egy éve jártunk ott! Ép valamilyen áram probléma volt az étteremben, de olyan kedvesek voltak, hogy nem küldtek el bennünket, hanem itallal kínáltak. Közben leadhattuk a rendelést. Amit kihoztak, attól leesett az állunk. Már a kinézete is különleges volt. Felaggatott husik, alatta sajtszósz, mennyei volt. A helynek is különleges a varázsa.
Az előke amit evéshez kapsz, a nagy fatányérok. Egyszóval különleges,csak ajánlani tudom. :)
2016. július 17.gyerekekkel járt itt 35 Kívülről és a képekről nagyon szép, belülről is egész jó. A tulaj kicsit fura fazon. Nem a legrosszabb, de nem mennék vissza. A beköltözésünk napján még meleg volt, egy tetőtéri mini szobát kaptuk, a teraszajtó nyitva, a szobában ezer fok, persze a klímát plusz pénzért adják, tehát muszáj kérni.
A szobánk vasúti sínre és egy forgalmas útra nézett, tehát pihenésre nem kellett számítani. Nincs hova teríteni a vizes dolgokat. A tv olyan pici, hogy még szemüvegben sem láttam. A reggeli is elég fura, nem svédasztalos, bár megkérdezték, hogy van-e kérésünk és másnap már volt barna kenyér. A medence szép, tiszta, de áporodott szaga van a levegőnek.
2016. július 15.gyerekekkel járt itt 55 A legjobb étterem ahol mostanában jártunk. A hely csodálatos, nagyon hangulatos, igazi csárda jellegű. A rengeteg ember ellenére nem volt zsúfolt. A személyzet udvarias, kedves és nagyon gyors. Az árak elfogadhatóak, az ételek kiadósak, nagyon finomak és frissek. Pillanatok alatt kihozták.
A vár miatt mentünk, de már felfele menet beleszerettünk és tudtuk, hogy ott fogunk enni. Csak ajánlani tudom mindenkinek! ! !